Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Heteró lányok! Mennyi pénzért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró lányok! Mennyi pénzért leszbiznétek egy barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Pl. egy házibuliban a fiúk fizetnének nektek, hogy leszbizzetek (akár barátnővel, akár egy random lánnyal). Mennyiért csinálnátok meg és meddig mennétek el? (Légyszi ne a leírt helyzet realitását kritizáljátok!)

2021. máj. 25. 19:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
nincs az a pénz
2021. máj. 25. 19:22
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Semennyiért
2021. máj. 25. 19:23
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Baráti kapcsolat az szereteten és tiszteleten alapul, nem tudnám pénzzé tenni.

Egy idegen lánnyal egy vidéki lakás áráért. :D

2021. máj. 25. 19:24
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Én benne vagyok! De a barátnőm tuti nem!!!
2021. máj. 25. 19:35
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Félmillióért már benne lennék.
2021. máj. 25. 19:37
 6/18 anonim ***** válasza:
73%
Egy jó buliban ezért nem fizetnek csak annak aki kimondottan ezèrt lett odahívva.
2021. máj. 25. 19:58
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Tehát eladnám-e magam egy kisebb csoport szórakoztatására?

Lássuk csak...

Nem csinálnám, nincs annyi pénz.

Pedig voltam nővel hármasban, nem azt még élveztem is.

De nem vagyok cirkuszi állat, akit őrjöngve néz a tömeg, hogy jujj, de jól be van idomítva.

2021. máj. 25. 20:08
 8/18 anonim ***** válasza:
97%
Pénzért mások szórakoztatásására semmiképp sem. De egymás között már történt ez-az.
2021. máj. 25. 20:13
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
Egy házibuliban kanos kamaszok szerinted meg tudnák fizetni azt amennyiért ilyet bevállalok?😂😂 Ha privátban valaki kicsengetne milliós összeget bevállalnánk a pénzt meg vagy fejenként kérnénk vagy elosztanánk de nem lenne olcsó és nem házibulis kisfiúknak tartanánk előadást
2021. máj. 25. 20:34
 10/18 anonim ***** válasza:
62%

Soha nem csinálnék ilyet egy barátnőmmel. Mondanám, hogy esetleg milliós összegekért képes lennék rá, de szerintem akkor sem tudnék csóknál tovább menni, maximum ha bedrogoznának😂

Láttam fentebb írták, hogy " Pénzért mások szórakoztatásására semmiképp sem. De egymás között már történt ez-az."

Ne haragudj, de akkor te egyáltalán nem vagy heteró, és a kérdés a heterók felé irányult.

Egy hetero ember, legyen az férfi vagy nő, undorodik minden ilyentől egy vele azonos neművel. Ha ti csak így random ezt csináljátok egyáltalán nem vagytok heterók.

2021. máj. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!