Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen egy igazán szép transzi/travi?
7-es vagyok.
Nem tudom mit nem értettél meg a válaszomból mikor a biszexualitást definiáltam, de hogy te pontatlanságot írtál, az biztos. A kedvedért utánanéztem a fogalmak jelentésének, és tartom álláspontomat. (zárójelben, ha valamilyen fogalom bi- vel kezdődik, akkor biztos valami “kettőre” vonatkozó dologról van szó, így elég hülyeség az a kijelentés hogy a biszexuális több nemhez vonzódik. Akkor már inkább pánszex az illető - aki meg nemtől függetlenül vonzódik akárkihez).
Egyébként sehol nem irtam, hogy a transzvesztita egy külön nem. Az viszont már tartom, hogy a transzi nő és transzi férfi nemileg nem egyenlő a biológiailag nővel és férfival. Ha egyenlőek lennének, akkor pl nem lennének felháborodások a heteró férfiak részéről, mikor az ágyban kiderül, hogy az illető nem annak született, amit most épp vall magának.
+ nem mintha én nem látnám, hogy nincs külön pánszexuális kategória... de attól még hogy nincs, nyugodtan ki lehet emelni, hogy a kérdés nem biszexeknek szól, hanem pánszexuálisoknak.
Kedves 7-es. Tudod mit jelent a traszvesztita amúgy? Vagy hogy a transznemű és a transzvesztita közti különbség? A fogalmak pedig változnak az évek során, a legtöbb bi ember úgy definiálja, ahogyan én írtam. de ha azt vesszük alapnak, amit te írsz, hogy egy biszexuális ember két nemhez vonzódik, és a transzneműeket nem tartod külön nemnnek, hanem őket is férfinak meg nőnek, akkor nem értem a problémádat. Egyébként meg igen, a transz emberek nem tökéletesen azonosak a cisznemű társaikkal, viszont senki sem mondta, hogy a biszexuálisok csak ciszneműekhez vonzódhatnak. ennek ellenére persze lehet preferenciájuk, amiből a transz emberek kiesnek. Viszont, a pánszexuális az összes nemhez vonzódik :) vagyishát nem veszi figyelembe az emberek nemét. még a biszexuális figyelembe veszi. Úgyhogy ha van olyan ember, aki mondjuk vonzódik a nőkhöz és a férfiakhoz, legyen az illető akár transz, akár cisz, viszont a nonbinarykhoz nem vonzódik, akkor azt minek neveznéd? Mert hogy nem pászexuális az biztos.
De amúgy én is megnéztem neked a definíciót wikipédián, és nézd mit találtam: "Bisexuality is romantic attraction, sexual attraction, or sexual behavior toward both males and females,[1][2][3] or to more than one sex or gender.[4] It may also be defined as romantic or sexual attraction to people of any sex or gender identity, which is also known as pansexuality."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!