Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen egy igazán szép transzi/travi?
Hat a transzik pont nem érdekelnek. Undorodom tőlük.
Vagy csinos lány, vagy jóképű humoros, jó modorú és szimpatikus pasi. Kettő keveréke nekem genetikai selejtnek minősül.
Mi az ideálom transzok tekintetében?
Mert amúgy hülye kérdés, mintha az lenne, hogy milyen a szép lány.
#1,2,4 akkor mi a bubánatos faxèrt válaszoltok?
Semennyire sem férfias.
Az a helyzet, hogy a kérdés rossz kategóriában van és/vagy hiányosan van megfogalmazva. A biszexuálisokat kérdezni arról, hogy milyen számukra a vonzó travi, egyenlő azzal mintha heterót kérdeznél arról milyen számára a vonzó a saját nemén belül.
Biszex annyit tesz, két nemhez vonzódik: nőkhöz és ferfiakhoz. A kérdező célközönsége a pánszexuálisok, ők nemtől függetlenül vonzódnak személyekhez.
Tehát teljesen jogos az itteni biszex lányok elutasítása.
Kedves 9-es, én így tudtam megfogalmazni, de utólag belegondolva ideálisabb lett volna a "nem ideális testbe" megfogalmazás. viszont nekem nyugodtan magyarázhatod, mert nyitott vagyok az ilyesmire (is), sőt szeretném megérteni, hogy mire gondolsz pontosan :)
8-as voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!