Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy transzi/shemale prosti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy transzi/shemale prosti mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Voltam már nőknél itt Budapesten, 20 körül van egy óra.

Mostanában viszont megtetszett egy-két nőiesebb transzi a rosszlányokról, és kíváncsi lennék, aki volt már, az kinél volt és mennyibe került.

Drágábbak, mint a nők?

Köszi előre is. Privátban is jöhet válasz, ha nem akarjátok kiírni.

2021. máj. 18. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Shemale fórumon tudsz róluk bővebben olvasni :)
2021. máj. 18. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Követem a kérdést.

Majd irj rám kérlek ha voltál valamelyiknél mert engem is érdekelne h milyen, hogy fogad egy transzi, mi a történés menete, mennyi a pénz stb...

2021. máj. 18. 09:45
 3/9 Gabipasika ***** válasza:
100%
Na ez engem is érdekelne... Nagyon izgi egy igazán nőies...
2021. máj. 18. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Drágábbak, 30-50k körül kezdődik az áruk, minőség függvénye melyik mennyi.
2021. máj. 18. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
20-25-tő indulnak. A rosszlányokon az álomfarkú Linát már hívtam telefonon, ö 25-öt kér egy órára. Nem sokára megyek is hozzá.
2021. máj. 18. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Linhoz milyen könnyű bejutni. Értem úgy h sokan mennek és napok vagy már akkor rögtön tudna adni időt. Csak azért érdekel, mert kiváncsi lettem vajon hányan járhatnak travi lányokhoz. Én is szemezek 2-3 lánnyal, pl 7kerből ot a candybaby. vagy 7 éve láttam fent először a profilját, azóta izgat egy kkicsit. valamint 5kerből ott a Jenny. az az arc 100% pont az ideálom, szerelmes tudnék lenni belé.
2021. máj. 18. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

Kb egy órával előtte érdemes egyeztetni. Ha másnapra kéred nem fog komolyan venni. De10-15-30 percel előtte sem erdemes egyeztetni, mert készülni kell nekik is, főleg, ha van valami extra kívánságod. Ez mindnél álltalános.

2021. máj. 18. 19:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Lina nekem is tetszik, de még erőt kell gyűjtenem, hogy el is menjek hozzá. Még sosem voltam senkivel, akinek farka van :)

Illetve még Ella teszik egyre jobban. A többség sajnos a rosszlányokon is elég férfias.

2021. máj. 19. 16:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Bocs, nem Lina, hanem Lana, aki nekem tetszik. De most, hogy megnéztem Linát, ő is nagyon jónak tűnik :)
2021. máj. 19. 16:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!