Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy transzi/shemale prosti mennyibe kerül?
Voltam már nőknél itt Budapesten, 20 körül van egy óra.
Mostanában viszont megtetszett egy-két nőiesebb transzi a rosszlányokról, és kíváncsi lennék, aki volt már, az kinél volt és mennyibe került.
Drágábbak, mint a nők?
Köszi előre is. Privátban is jöhet válasz, ha nem akarjátok kiírni.
Követem a kérdést.
Majd irj rám kérlek ha voltál valamelyiknél mert engem is érdekelne h milyen, hogy fogad egy transzi, mi a történés menete, mennyi a pénz stb...
5-ös vagyok.
Kb egy órával előtte érdemes egyeztetni. Ha másnapra kéred nem fog komolyan venni. De10-15-30 percel előtte sem erdemes egyeztetni, mert készülni kell nekik is, főleg, ha van valami extra kívánságod. Ez mindnél álltalános.
Köszi a válaszokat. Lina nekem is tetszik, de még erőt kell gyűjtenem, hogy el is menjek hozzá. Még sosem voltam senkivel, akinek farka van :)
Illetve még Ella teszik egyre jobban. A többség sajnos a rosszlányokon is elég férfias.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!