Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ilyen csaj?..
Figyelt kérdés
Ha hármasban szeretnél lenni egy kapcsolathan, létezik olyan csaj aki bi és ezért lenne velünk csak amikor mi szeretnénk fel turbozni a szexet? És ezt úgy teszi hogy mivel bi mindkettonkkel szeret együtt lenni? Ha van az ilyen csajt hol találni akinek ez így megfelel?#Hol van ilyen hölgyemény..?
2021. máj. 18. 08:07
1/4 anonim válasza:
Miért ne lenne? Csak kölcsönös szimpátia is kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Persze ez egyértelmű, de szerintem nem igen vállalja ezt egy egyedül álló csaj hogy mikor kedved adódik akkor jön és jól érezzük magunkat.
2021. máj. 18. 08:20
3/4 A kérdező kommentje:
Én férfi létemre úgy hogy a csajom bi keresem de hiába. Szerintem tartanak ettől...
2021. máj. 18. 08:35
4/4 anonim válasza:
Szerintem is van ilyen lány akiben ez benne van, csak lehet hogy tart tőle. Első lépést kell meg tenni és utána rá jön kell vagy sem. Én voltam így párral, és nagyon jó volt mert a csajjal együtt is nagyon jól ki jöttünk mindenben. Jó lenne még ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!