Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van ez a vágy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a vágy?

Figyelt kérdés
21F bi vagyok. Eddig csak lányokkal voltam, fiúkkal sosem, mostanában erősödik a vágy, fiúkra többet masztizok mint lányokra, olyan jut eszembe hogy egy fiút sz.pok aztán megdugom és a fiú nyög nagyokat csókolozunk egyfolytában ilyenekre gondolok lányokra alig... pedig a családom vallásos katolikus , én kértem az Istent hogy vegye ezt ki belőlem mert ez Satantol való, nem akarok szégyent hozni a családra párkapcsolatot csak lánnyal letesitek de annyira kivanom a fiukat , tudom bűn kértem az Istent mégsem vette ki belolem ezt a mocskos vágyat pedig böjtöltem is imadkoztam 😢
2021. máj. 17. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Először is ezt a sátános dolgot beszéld meg magaddal, mert ez nem normális. A továbbiakban szívesen segítek, az amúgy is a kisebbik probléma.

27 bi

2021. máj. 17. 23:37
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem vette ki belőled, mert nincs olyan, hogy Isten.
2021. máj. 17. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Ismerős élethelyzet. Nehéz eset. Nem irigyellek.
2021. máj. 18. 06:20
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
A vallás az emberiség rákfenéje! Látod szexuális bűntudatot ébresztett venned. Köszönd a szüleidnek, akik így neveltek. Az Isten félelem olyan mint a Covid félelem, az emberi hiszékenységre (butaságra) alapozzák. Nem teljesen, de lehet párhuzamot vonni, hogy te is megértésed. A te szexuális orientáltságod nem tartozik Istenre, Sátánra csak rád és te vagy érte fekelős!
2021. máj. 18. 07:55
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Nekem volt ami 3-4 évre segített
2021. máj. 18. 08:48
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne add fel, ha elég kitartóan kéred, megkapod.
2021. máj. 18. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, hogy neked mi a fontosabb. Hogy megéld a vágyad és akár találj magadnak egy sráct, akivel leélheted az életed, vagy a vallás és a szüleid ajánlása.

Én ugyan nem láttam, de szerintem jót tenne, ha megnéznéd az Imák Bobbyért című filmet.

2021. máj. 18. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg még annyit, hogy a vallás sem tiltja egyértelműen a homoszexualitást, így attól, hogy megéled a vágyaid lehetsz vallásos. A pápa például nemrég azt nyilatkozta, hogy szerinte a melegek azonos bánásmódban kell részesüljenek és támogatja az élettársi kapcsolatot közöttük. A vallásnak pont az elfogadás és a szeretet a lényege. Ha számodra az a szeretet, amit srácoktól kapsz lelkileg, testileg, akkor miért tiltaná meg ezt, pont az egyház, aki a szeretetet szorgalmazza?
2021. máj. 18. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az meg megint más dolog, hogy a vallás elvileg ugyanúgy nem nézi jó szemmel a masztizást és a házasságon kívüli szexet sem, kb. ugyanaz.

Ahogy írtam, te tudod, hogy neked mi a fontos és azt is te tudod, hogy hogy akarod értelmezni a vallást. Isten nem a katólikus vallás, így az utóbbi nem feltétlen tükrözi az előbbi akaratát.

2021. máj. 18. 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:
85%
Egy nem létező meselény nem tudja kivenni belőled
2021. máj. 19. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!