Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
22f vagyok, eddig 1 barátnőm volt aki most is az: 4 éve vagyunk együtt.... lassan házasodni fogunk. De ha meglátok egy helyes fiút feláll rá meg legszívesebben oda mennék lesz***ám, bele ülnék a fa**ba... normalis ez?
2021. máj. 15. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek alapján bi vagy

Fogad el magad

2021. máj. 15. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik nemet ismerni csak fél élvezet.

Valószínű, hogy az vagy igen, de ezzel nincsen baj.

Csak ha vagy valakivel akkor ne lépj félre férfival se.

Vagy ha nagyon kíváncsi vagy akkor még esküvő elött keres egyet, vannak mint a szemét. Én is kipróbálnám, de valahogy félek, hogy kiderülne tehát ink hagyom. :D

2021. máj. 15. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Biszex vagy, az már biztos. Mindenképpen keress egy srácot és próbáld ki, hogy milyen férfival lenni. Előre tudom, hogy tetszeni fog.

Aztán ha bejön a dolog, ismételj vele.

#2-es hozzászóló, ismerkedésnél alap a diszkréció. Ő sem fogja elárulni, hogy te biszex/meleg vagy, és fordítva sem, mert mindketten azon az oldalon láttátok egymást. Merj lépni, hidd el, megéri.

2021. máj. 15. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki aztán kiderül.
2021. máj. 16. 08:43
 5/6 kovpet ***** válasza:
Hozzatok össze egy hármast.
2021. máj. 16. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is most tartok ott, hogy kirpróbáljam. Eddig csajom volt hosszú ideig, de vágyok pasira. Csak lelkileg volt hosszabb folyamat ezt helyretenni :)
2021. máj. 16. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!