Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex pasik szoktatok tangát felvenni, legyen az női/férfi?
Figyelt kérdés
Korral légyszi (:2021. máj. 14. 16:13
1/11 anonim válasza:
Igen de nem napi használatra csak a szex idejére de néha van mikor abban verem ki.
4/11 anonim válasza:
Nem, biszex férfi vagyok, minek vennék fel női alsót?
28f
5/11 anonim válasza:
Igen, csak férfiaknak gyártott tangát hordok. Nyáron inkább olyat, ami spagetti pántos péniszzsák.
6/11 anonim válasza:
Nyáron csak tangát hordok,de persze ffi tangát!
Nagyon kényelmes viselet ,viszont jó test és fenék kell hozzà ,hogy csábító is legyen....
7/11 anonim válasza:
Férfit, nőit egyaránt hordok. És nem csak szexhez.
8/11 anonim válasza:
Pár éve kevesebb helyen lehet venni férfitangát. Barátnőm adott egy-két nőit,ami elöl szélesebb,és elfér benne a csomagom. Először nagyon furcsa volt a tudat miatt,de megszerettem, tehát férfi és női tangát is hordok.
9/11 anonim válasza:
Én női tangát hordok, meg ruhákat is, mivel crossdresser vagyok.
31
10/11 anonim válasza:
Férfi tangát, minden nap. Kényelmes, praktikus, szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!