Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas bisex pasik, nők. Ti hogyan nyomjátok el a vágyatokat?
Figyelt kérdés
Nekem állandóan előjön.
A legtöbb nő el sem fogadja, ha meg esetleg tudja akkor meg hallani sem akar róla.
32F
2021. máj. 14. 13:47
1/9 anonim válasza:
Számomra feleségem elfogadja a dolgot, és nem csinál belőle problémát sem, sőt..
Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy találnék megfelelő partnert hozzá. Amolyan barátság extrákkal témát. Mivel nehezen tudom elképzelni, hogy lesz rá lehetőségem. Így azért nehezen bírom a dolgot.
2/9 anonim válasza:
Sehogy, meg van engedve hogy nőkkel legyek.
3/9 anonim válasza:
évekig küzdöttem elkene de most már megoldom. Utána mindig szarul érzem magam de a vágy erősebb
4/9 anonim válasza:
Mi egy másik biszex házaspár rendszeres bevonásával. Így mindenki megkapja, amit szeretne.
5/9 anonim válasza:
Nejem hetero, ám de végtelenül nyitott. Így felcsatolhatóssal oldjuk meg biszex vágyaim kiélését.
6/9 anonim válasza:
Tudja ,hogy szükségem van pasira is!
Mivel nyitott,így hàrmasozni szoktunk,így megkapom én is a dàkót a hàtsómba és ő is a kettőt egyszerre
7/9 anonim válasza:
Időnként rajtam is úrrá lesz a vágy, keresgélek de egyre nehezebb. Sok mindenre nyitott vagyok, de inkkább térdelni szeretek, és idösebb pasik előtt
8/9 anonim válasza:
Nekem is mindig előjön a vágy, időszakosan hol erősebb, hol gyengébb, de mindig ott van. Nehéz ezze együtt élni.
9/9 anonim válasza:
Sehogy.Valamilyen ürüggyel lelépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!