Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom megdugni magamat?

Ilyen létezik?:D
Nem azért, de ha én merev vagyok, akkor az bizony nem hajtható vissza 180 fokban.. vagy csak egyszer és a balesetiben kötök ki:D
Mondjuk ha lehetséges lenne, engem is izgatna :D

5-ös: Nem merev hanem félmerev állapotban kell betenni amikor még hajlíthatóbb az eszköz. Nézz utána és meglátod, számtalan videó és kép van róla, pl itt is.

5ös vagyok.
Na, engem nem érhet vád, hogy nem próbálok ki új dolgokat:D
Hát őő próbálkoztam és kb addig el is jutottam, hogy már-már az anáuszomat megdörgöljem am akommal. Tovább nem. Ehhez ennél nagyobb péló kell:D
De arra jöttem rá, hogy amúgy ha be is tudnám dugni... ez a hátratört farok annyira nem kényelmes, hogy a farkamnak kellemes legyen, viszont a prosztatámat meg csak kb 25-30 centis farokkal érném el, szóval igazából arra is kevés az esély, hogy az a rész kellemes legyen. Szóval annyira nem éri meg:D
Kicsit a bevásárlókocsi zárjának története ez:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!