Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok, hogy mondjam két (gondolom heteró) haveromnak, hogy szeretném, ha ketten megdugnának? Milyen szavakkal, hogyan?
Az a helyzet, hogy nincsen nyilvánosan biszex vagy meleg haverom vagy barátom. (sajnos összesen csak 3 fiú haverom van :/ és ezek közül tudtommal mindhárman heterók és egyikük sem tudja, hogy én biszex vagyok és ki akarom próbálni a passzív szerepet és ráadásul többesben)
És szeretném megkérdezni, hogy a 3 haveromból kettőt meg akarok kérni, hogy dugjanak meg.
Úgy értem, hogy az ameddig az egyik dugja a seggem, addig a másikat szopnám, és utána cserélnek.
És nem tudom, hogy milyen szavakkal, milyen környezetben, mennyire határozottan, mennyire célzottam kérdezzek rá a vágyamra?
És hogy egyszerre kérdezzem meg őket vagy külön-külön?
Mit javasolnátok?
Ha a javaslatomra vagy kíváncsi akkor sehogy nem mondod el nekik ha heterók, sem nyíltan, sem burkoltan, mert nem lesznek rá vevők és csak megromlik velük a kapcsolatod.
Ha ilyesmit keresel akkor meleg/bi pasit keress, velük meg nyugodtan kommunikálhatsz őszintén, hogy passzív meleg pasi vagy és 3-asra vágynál ahol középen vagy.
Azt írta: gondolom heteró.
Beszélj velük arról, hogy mit gondolnak a biszexualitásról. Nézd, én az őszinteségben hiszek, szerintem úgy a legjobb, ha az ember felvállalja magát. Ha valaki azért a barátod, mert egyezik vele a szexuális orientációd, az már régen rossz..
Tegyük fel: a barátod vagyok, te elmondod, hogy kipróbálnád milyen pasival. Ha nekem ez nem jön be, akkor attól még a barátom maradsz és kész.
Én így látom a világot, ez van. A homofóbia nem pálya és a kirekesztés sem :)
Mond el hogy biszex vagy, és szeretnéd kipróbálni a passzív szerepet. Mondjuk egy ivós estén.
Erre háromféleképp reagálhatnak.
Annyira homofóbok hogy megszakítsák veled a barátságot.
Nem homofóbok, elfogadnak, de heterok szóval közlik hogy köztetek nem lesz semmi.
Legjobb esetben meg kiderül hogy ők is biszexek, és felajánlanak egy hármast, ha ez a vágyad.
De óvatosan, ne nyomulj nagyon. Én hetero vagyok, van egy haverom aki elmondta hogy meleg, nem zavart egyáltalán, ugyanúgy a haverom.
De ha rám nyomult volna biztos hogy nem maradunk jóban, és lehet be is húztam volna egyet neki.
hát, ahogy írjátok, egy próbát megér..
ha esetleg nem jön össze akkor keressek a neten 2 aktívot aki megdug vagy inkább élőben dugassam meg magam? ha igen, erre hol van lehetőség?
lehet, hogy mondjuk egy sörözés vagy pálinkázás alkalmával kellene megkérdeznem, ahogy fent is írták :)
mondjuk elhívom őket magamhoz és ha benne lennének akkor még ott helyben is történhetne valami :P
Kezdd úgy, hogy a "gondolom heteró" haverjaidról kideíted, hogy milyen a hozzáállásuk a melegekhez, biszexekhez. Ezt esetleg egy közös piálás közben is kiderítheted. Ha nem elutasítók, akkor léphetsz tovább, hogy miképp fogadnák, ha egy meleg/bi srác kikezdene velük.
Csak így, lépésről lépésre tudhatod meg, hogy mit szólnának az ötletedhez, hogy ketten dugjanak meg. Természetesen csak akkor, ha a "gondolom heteró" barátaid, mint barátok fontosak a számodra. Ha nem fontosak, akkor csak durr bele a közepébe, de utána ne csodálkozz, ha egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!