Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogta/vette már szájába valaki csapattársa péniszét?
Figyelt kérdés
Én focizok, és zuhanyzás közben mind meztelenek vagyunk. Sokunknak feláll, és szoktunk erről poénkodni is. Pár éve fogadásból meg kellett nyalnom az egyikük péniszét. Történt mással is hasonló?
Kort és nemet írjatok!
2021. máj. 11. 18:01
1/7 anonim válasza:
mi is a zuhanyzoban poénkodtunk,aztan az egyikuk megcsapkodta a fenekem a dakojával,,mondom huh de kanos valaki,,aztan elkaptam neki.. :D este rámirt ,hgy nem volt ellenére,,aztan eg este titkoban kivertük egymasnak..én be is kaptam neki..azota a mi kis titkunk) 23f
2/7 A kérdező kommentje:
Ez a fogadásos dolog kicsit komplikáltabb, akit érdekel részleteiben írjon privátot.
2021. máj. 11. 18:37
3/7 anonim válasza:
Nem vagyok oda a fociért! Nekem 3000ft -ért haverom bekapta egy pillanatra a többoek előtt /fogadasból/ úgy h kajak állt a farkam !
Többször recskáztam miatta, és az akkori csajomnak is elmondtam
4/7 anonim válasza:
ketten maradtunk edzés után, nincsenek függönyök... egy kicsit felállt mindkettőnknek, megdicsértük egymásét, aztán jött a kérdés: nem fogod meg milyen kemény? megfogtam, ő is az enyém, aztán elkezdtük verni... egyszer csak lehajolt és elkezdett szopni. Megijedtem, de hagytam mert végülis k__va jó volt :D én is viszonoztam. Később párszor még direkt ott maradtunk edzés után, és egy darabig csajaink mellett is szopkodtuk egymást hol náluk, hol nálunk. Aztán jött az egyetem, és mindketten másfelé... 24f BI BP
5/7 anonim válasza:
Nem unod már a hasonló kérdéseidet?
6/7 anonim válasza:
Ha történt is valaha hasonló, miért kell kort írjak.
És történt...
Együtt zuhanyoztunk!
7/7 anonim válasza:
Igen volt ra pelda. Edzes utan ketten maradtunk es megtortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!