Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meglepjem a barátnőm egy hármassal?
Figyelt kérdés
Ketten kényeztetnénk.
Ha józan, elutasít, de ha iszik pár pohár bort, akkor elmondja, hogy benne lenne.
Arra gondoltam, hogy hétvégén iszogatnánk kettesben, aztán véletlenül megjelenne egy "jó pasi" haverom.
Lányok, mit szólnátok hozzá?
2021. máj. 11. 11:28
2/10 anonim válasza:
Mindenképp beszéld meg vele, nagyon rosszul is el tud sülni egy ilyen meglepetés...
3/10 anonim válasza:
Én fiú vagyok, nekem az ötlet tetszik, de lehet a lányok kevésbé díjazzák 😂
4/10 anonim válasza:
Én kivágnálak a barátnőd helyében.
5/10 anonim válasza:
aztán gondolom a csaj helyett egymást kúrogatnátok, kis homárok 🤣
6/10 anonim válasza:
Hát attól hogy ezt mondta, még élesben nem biztos hogy akarja. Szét is válhattok emiatt.
7/10 anonim válasza:
Szerintem is azért beszéld ezt meg vele jozanon, elore, hogy mit szolna ha becsípve kiprobálnátok a hármast. Az én csajom is mindig azt mondja milyen sexik ezek az anal plugos rokafarkas gifek, meg hogyan meglepne vele, de igazábol totál fáj neki minden hátso izgatás. Soha nem fugna pluggal velem. Csak álmodozás. Szerintem pont ezért a te csajod is csak álmodozik rola, és nagyon más tényleg egyszerre a valoságban is 2 pasival dugni.
8/10 anonim válasza:
Magyarul le akarod itatni, aztán megerőszakoltatni egy haveroddal, amikor már nem is tud ellenkezni, mert annyira be van állva?
Remélem, megtalálja a beteg kérdésed és kirak, mint macskát szarni.
9/10 A kérdező kommentje:
Látom a nyolcasnál van baj.
2021. máj. 11. 12:30
10/10 anonim válasza:
Szerintem te alkalmatlan vagy egy normális kapcsolatra, ha nekem lenne párom senkinek nem adnám oda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!