Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a jelek, vonások amiből le lehet venni hogy egy srác bi? Kb semmiből?
Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 21:01
2/7 A kérdező kommentje:
És akkor hogyan történik meg valami? Valakinek rá kell akkor kérdezni és vagy besül vagy nem?
2021. máj. 8. 21:04
3/7 anonim válasza:
Van, akin látszik, van akiről meg nem mondanád. Én bi nő vagyok, és elég hamar leesett, amikor bi férfival jöttem össze. Nem tudom megmagyarázni, megéreztem. Minimálisan lehetett talán látni rajta, nem tudom, a megjelenésén. Egyébként semmi tipikus sztereotípia jele nem volt, normálisan viselkedett, szexuális értelemben is férfias volt. De nőknek is fel szokott tűnni, hogy van bennem valami, ez is megérzés.
4/7 A kérdező kommentje:
De az miért van hogy én sok emberen érzem. Később nem biztos hogy beigazolódik, de érzem szimplán. Arra gondoltam hogy beképzelem vagy túlgondolom, vagy nagyon rá akarom erre arra húzni.. de nem hiszem.
2021. máj. 8. 21:15
5/7 anonim válasza:
Sajna nincs erre semmi. Én is sok srácról gondolom/remélem de nem tudhatom.
6/7 anonim válasza:
Igazából semmi nincs, ha utcán vagy máshol összefuttok. Szórakozóhelyen esetleg ha az "úgy felszednélek" nézéssel néz, és ezt észreveszed.
7/7 anonim válasza:
Rajzolva van a szemöldöke, vékony teste mint egy gyufaszál, szemöldökébe egy csík van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!