Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, maszott mar ratok ugy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, maszott mar ratok ugy srac hogy addig heteronak gondoltatok magatokat de tetszett a szitu?

Figyelt kérdés

mondjuk hogy fogdosott titeket es ettöl be indultatok?

mi lett a vege? hany evesek voltatok?

2021. máj. 8. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen 13 voltam
2021. máj. 8. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Barátom 20+ éven át heterónak mondta magát. Egy este, két sör közben leszopatta magát.
2021. máj. 10. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
unokatesómmal birkóztunk és közbe fogdosott. Merevedésem lett de neki is. 16 évesen
2021. máj. 10. 08:45
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
14 evesen 2 szemelyes taboros satorozas kozben csikiztuk egymast es felelt mind a kettonknek. En mondtam is neki hogy felallt a potse. Kerdeztem h mekkora neki. Erre megmutatta. Nekem is megkellett. Masnap este mar egymasnak huzogattuk meg fogdostuk. Es igy tovabb estenkent. Utolso este le is cumiztuk egymast. Mind a.ketten elveztuk.
2021. máj. 10. 09:07
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Én egy házibuliban voltam, nem sok mindenre emlékszem. Másnap alsógatyában, fejfájással ébredtem. A srác felajánlotta, hogy megmasszíroz , attól jobb lesz. Először a hátamat kezdte, majd megkért forduljak meg, 8nkább símogatott mint masszírozott, finoman levette az alsógatyám, először csak úgy csinált mintha véletlen ért volna a farkamhoz. Felizgultam, és azt vettem észre hogy a szájával kényeztet. Baromi jól esett. Előtte még nővel sem voltam
2021. máj. 15. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Van olyan fiú aki nyugodtan rám mászhatna :)
2021. máj. 16. 15:58
 7/10 A kérdező kommentje:

5 az izgalmas lehetett :) nekem is hazibuliban törtent meg egyszer.

csak nekünk wcbe :) de azis nagyon izgi szitu volt

2021. máj. 16. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
7 Valóban izgalmas volt, nem hittem előtte,hogy egy fiú fel tud izgatni. De nagyon élveztem, igaz egy jó darabig bűntutatom volt miatta
2021. máj. 16. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Strandon a vízben történt velem 18 évesen.Fura volt hogy felállt,de terszett és kivertük.Azóta tudom hogy a farok is izgat.
2021. máj. 20. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az történt, hogy azt tudtam, hogy én biszex vagyok, csak a másikról nem voltam képbe. Mikor rámnyomul akkor lett világos. Egy szép nagy szex lett a vége.
2021. máj. 21. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!