Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok akiknek alapból sok sperma jön, ti mennyit spricceltek ha kimarad 2-3 nap?
Figyelt kérdés
Mikor jöttetek rá, hogy többet spricceltek mint az átlag?
Én az első közös hokizásnál jöttem rá, hogy sokat élvezek, mikor láttam a haverok adagját is :D
2021. máj. 3. 13:24
11/17 anonim válasza:
És neked mennyi jön, kérdező 2-3 nap után? Eláztatsz mindent? :)
12/17 anonim válasza:
Ha kimarad 2-3 nap akkor általában a mellkasom tele van a spermámmal, kihagyás nélkül kisebbet is lövök, illetve kevesebb is jön ki.
13/17 youngboy26 válasza:
Nekem 15 cm, de 8-10 spricc jön, szóval áztatok
14/17 anonim válasza:
ezt poénnak szánom! nekem a párom mondta egyszer, hogy ez egy "csodálatos" folyadék. Alig "pár csepp" de mégis mindent beken...
15/17 anonim válasza:
En rekordom 13hatalmas spricc +folyas.
Atlagban 7-9 spricc de olyan nyomassal, hogy csattan, vagy a makkom reccsen, ahogy kilo.
Es utana meg fejheto.
Brutal sok.
16/17 anonim válasza:
Sokat spriccelőkkel ismerkednék... 🥒💦😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!