Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék így ismerkedni, hogy ne bántsam meg senkinek az érzéseit?
Úgy érzem van valami vonzódás bennem a nők felé, viszont nem tudom eldönteni egyértelműen, hogy biszex lennék-e vagy sem. Arra gondoltam meg kéne ismerkednem eg lánnyal csak szexre és kipróbálni élesben a dolgot. Viszont nem akarok senkit megbántani, ha esetleg utána vagy közben azt érzem mégse vonz, nem tudom megtenni stb. Elég megalázó lenne a másiknak, hogy én csak kvázi kísérletezek rajta. Na meg biztos béna is lennék elsőre. Szóval szerintetek hogy vagy hol ismerkedjek így? Mit mondjak az elején vagy inkább titkoljam ezt az egészet?
N
Ember, a szexuális beállítottságot nema z dönti el, hogy tudsz-e valakivel szexelni, vagy sem!
Ha vonzónak tartod, képes vagy szerelembe esni egy lánnyal, akkor vonzódsz a lányok felé. Nem kell ehhez megdugni..
6 os ez nem igaz, mert van 2 felé vonzalom szexuális és romantikus, ha csak a szexuális van meg neked akkor csak szexelni tudsz egy adott nemmel, de nem tudsz belé szeretni. Ha csak romantikus akkor pedig nem tudsz létesíteni szexuális kapcsolatot a személyel ez hasonló mint a plátói szerelem mert nem valósulhat meg szexuálisan. Meg lehet neked mind
a 2 egyszerre, vagy egyik sem ami aszexualis jelent, ez a személy nem vágy szerelemre és nem tud fel izgulni egyik nemre sem. Ha erről nem tudsz semmit akkor először nézz utána aztán írj kommenteket. 4 es voltam.
Az én érzéseimet speciel nem bántanád meg :D
Hány éves vagy, és hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!