Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol tudnék így ismerkedni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék így ismerkedni, hogy ne bántsam meg senkinek az érzéseit?

Figyelt kérdés

Úgy érzem van valami vonzódás bennem a nők felé, viszont nem tudom eldönteni egyértelműen, hogy biszex lennék-e vagy sem. Arra gondoltam meg kéne ismerkednem eg lánnyal csak szexre és kipróbálni élesben a dolgot. Viszont nem akarok senkit megbántani, ha esetleg utána vagy közben azt érzem mégse vonz, nem tudom megtenni stb. Elég megalázó lenne a másiknak, hogy én csak kvázi kísérletezek rajta. Na meg biztos béna is lennék elsőre. Szóval szerintetek hogy vagy hol ismerkedjek így? Mit mondjak az elején vagy inkább titkoljam ezt az egészet?

N

2021. ápr. 29. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Menj prostihoz
2021. ápr. 29. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell eldontened semmit. Megmondod, hogy kiprobalnad, es ennyi.
2021. ápr. 29. 20:34
 3/9 A kérdező kommentje:
#2: ha én lennék a lány helyében, biztos hogy elutasítanám aki csak próbálgatni akarná a dolgot. Mármint érted ne rajtam tesztelje már hogy tetszik vagy sem. Nem esne jól ha közben kitalálnà hogy nem vagyok vonzó neki és kb undorodna az egésztől. Mert ez is benne van
2021. ápr. 29. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kezdesz ismerkedni egy lánnyal akkor mond neki el a elején hogy el tudnád kébzelni nővel a kapcsolatot, de nem tudod hogy a szex működhet e. Szerintem biztos találsz olyan lányt aki megérti, személyesen szerintem a lányok megértőbbek. Én mindenképp elmondanám neki hogy nem vagy 100% biztos a dolgokban, így nem lesz olyan h megsértődik a másik, van olyan h bi-curious ami annyit jelent hogy még nem tudod teljesen hogy bi e vagy, és kíváncsi vagy. Ha tiszta kártyákkal játszol elejétől fogva akkor nem tudsz megbántani senkit. Én fiú vagyok, és én is bi nek tartom magam, mondjuk én abban nem vagyok teljesen biztos hogy tudnám e csinálni a lánnyal ágyba, így eldöntöttem hogy először fiúval leszek mert ebben biztos vagyok, és ha teljesen meleg lennék akkor első alkalommal férfival érezném hogy ey a vonzalom erősebb mint amit a nőkhöz érzek. Remélem tudtam segíteni, 18/bi/f.
2021. ápr. 29. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem para sztem, ha elore elmondod. Max csak csokoloztok
2021. ápr. 29. 21:01
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Ember, a szexuális beállítottságot nema z dönti el, hogy tudsz-e valakivel szexelni, vagy sem!

Ha vonzónak tartod, képes vagy szerelembe esni egy lánnyal, akkor vonzódsz a lányok felé. Nem kell ehhez megdugni..

2021. ápr. 29. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6 os ez nem igaz, mert van 2 felé vonzalom szexuális és romantikus, ha csak a szexuális van meg neked akkor csak szexelni tudsz egy adott nemmel, de nem tudsz belé szeretni. Ha csak romantikus akkor pedig nem tudsz létesíteni szexuális kapcsolatot a személyel ez hasonló mint a plátói szerelem mert nem valósulhat meg szexuálisan. Meg lehet neked mind

a 2 egyszerre, vagy egyik sem ami aszexualis jelent, ez a személy nem vágy szerelemre és nem tud fel izgulni egyik nemre sem. Ha erről nem tudsz semmit akkor először nézz utána aztán írj kommenteket. 4 es voltam.

2021. ápr. 29. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy ahogy leírtad: nyíltan, őszintén elmondod még csak az első lépések és bizonytalan vagy. Ha normális partnert fogsz ki akkor meg fogja érteni, s azt is hogy nem vele van bajod hanem te riadtál meg s segíteni fog átvezetni a bizonytalanságodon. A vágy megvan benned, de még nem merted megtenni az első lépéseket.
2021. ápr. 29. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
96%

Az én érzéseimet speciel nem bántanád meg :D

Hány éves vagy, és hol laksz?

2021. máj. 1. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!