Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, miért ítélitek ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért ítélitek ez azokat a férfiakat akik kipróbálták már, hogy milyen fiúval is lenni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Nem minden lány ítéli el. Csak amelyik homofób. Én nem ítélem el, de őszintén szólva taszítana a tudat, hogy olyan sráccal legyek aki fiúval is volt már.
2021. ápr. 26. 15:51
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Exemet kifejezetten beindította, hogy bi vagyok.
2021. ápr. 26. 15:52
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Nekem bejön.
2021. ápr. 26. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes kérdés és egyben hozzáállás is a hölgyek részéről ez a téma. A legtöbb nő ezt a dolgot elítéli, Undorodik tőle illetve annak tartja.De egyben ezen nők azok kik egy buli alkalmával több hölgy barátnővel képesek keverni. Tapizni egymást. Sőt a hölgyek többségének volt a saját nemével valamilyen közös szexuális kapcsolata, tehát a gondolat érdekes hogy akkor miért tartják ezt a másik nem irányába gusztustalan dolognak.
2021. ápr. 26. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Én nem ítélek el ezért senkit. De páromnak csak olyan férfit tudok elképzelni, aki nem vonzódik a saját neméhez, még kíváncsiság szintjén sem. Kb ugyanúgy, mint ahogyan azokat sem ítélem el, akik nem akarnak gyereket, egészségükre, de én olyat keresek, aki akar.

Nekem nem volt semmilyen kalandom vagy bármilyen szexuális élményem más nővel. Nem is jönnék össze olyan pasival, aki szemében elvárt, hogy legyen ilyen epizód a múltamban.

2021. ápr. 26. 16:24
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
#4 ennek nagyon egyszerű magyarázata az hogy két nő szebb látvány mint két pasi.
2021. ápr. 26. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Az 1.-t nem tudom most felpontozzam vagy le :D
2021. ápr. 26. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

4#

Szerintem ennek magyarázata az lehet, hogy amikor két nő szexel, akkor általában mindketten a női szerepben maradnak, valamint, hogy a férfiak szerint szexi, ahogy két nő egymással játszik.

Viszont ha két férfi van együtt, akkor az egyiknek mindenképpen fel kell venni a "női" szerepet.

2021. ápr. 26. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak megdugni szoktam más srácokat, engem még sosem dugtak meg, nem is akarom mert aktív vagyok. Ez így már kevésbé rossz a nők szemében, vagy ez is ugyanolyan rossz?
2021. ápr. 26. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 jobb, mert azoknál a nőknél akik nem járnának biszex sráccal az egyik ok az hogy férfiatlannak tartják ha egy pasit megdugnak. Egy részüknek csak a passzív biszexek kizáró ok.
2021. ápr. 26. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!