Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt voltam egy nővel, élveztem de kevésnek tartom. Mégsem vagyok biszex vagy ez természtes biszex nőknél?
Jó ideje úgy éreztem/érzem, hogy nőkhöz is vonzódom, és nemrég sort is kerítettem rá, hogy kipróbáljam egy másik nővel. Eléggé biztos voltam a vonzalmamban, az illető nő is lehető legalkalmasabb személy volt, maximális volt a fizikai vonzalom és egy hullámhosszon is voltunk. Izgatott a dolog, élveztem is az együttlétet,de hiányzott a behatolás. Tehát annak ellenére, hogy alapvetően jó élmény volt, a kielégülés elmaradt.
Ez minden biszex/leszbikus aktusnál így van, vagy csak én nem vagyok igazából biszex?
31/N
Én is biszex vagyok, jelenleg barátnőm van. Én nagyon ritkán igénylem a behatolást, akkor szoktunk segédeszközt használni, de alapból jobban elvagyok nyalással.
De nem mindenki úgy van bekötve mint én. Biztos biszex vagy, heterok azért nem tudnának lefeküdni nővel, és még élvezni is. Csak valószínűleg jobban vonzódsz a pasikhoz. Legtöbb biszexnek van preferenciája. Van akinek a lányok csak kiegészítő, de inkább a pasikhoz vonzódik. Lehet te is ilyen vagy. Vagy csak jobban bejön a behatolásos szex. Vannak hetero pasik, akik élvezik ha izgatják őket análisan. De csak ha nők csinálják. Nem attól vagy hetero vagy biszex hogy mi esik jól az ágyban, hanem hogy kivel.
#4 és #5: Abszolút.
41 éves hetero férfi vagyok. Élvezem, ha dildóval izgatom magamat vagy ha dildót lovagolok, vagy nő izgat análisan, de meg sem fordul a fejemben, hogy férfival legyek. Csak nővel akarok lenni "hagyományosan", de nem bánnám, ha én is lehetnék befogadó.
A meleg témakörben is gyakran elhangzik, hogy vannak olyan passzívok, akiknek tabu a pénisze vagy a segge. Ugyanígy nőben is lehet, hogy szeret nőkkel lenni, de kell a behatolás érzése (legalább időnként). Na bumm. Szerintem ne csüggedj, hanem próbál(tas)d ki azt is. Szerencsédre az erre való eszközök tárháza hatalmas.
Ahány ember,annyi féle szokás,igény.
Van,aki igényel bizonyos dolgokat,és van akinek abszolút elég az ha kinyalják.
Szóval...(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!