Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez termesztes? Vagy orvoshoz kéne mennem?
Figyelt kérdés
Tehát barátnőmmel napi 2x biztos szeretkezunk és múlt hétvégén akár mennyire is kívántam nem ált fel bár mit is csináltunk vele egyszerűen nem volt kedve ...vártunk 10 percet aztán működött újból a héten ismét szembesültem vele hogy bármennyire csókolózunk vagy bármi nem akar működik ..ez normális dolog vagy sem, esetleg azért van mert túl sokat csináljuk...vagy esetleg valami vitamin hiány is okozhat ilyen tüneteket.22 éves vagyok úgy hogy nem hiszem hogy ilyen dolognak szabad lenne még történnie.2017. febr. 24. 10:31
1/4 anonim válasza:
Ha naponta kétszer sikerül, akkor nagyon nem aggódnék, de azért nézz el egy urológushoz!
2/4 anonim válasza:
"vitamin hiány" ezen jót nevettem te nem sokat tudsz a saját szervezeted működéséről :D
3/4 A kérdező kommentje:
De tudok xxd de már mindenre gondoltam hogy mivel lehet orvosolni ezt a problémát:) mert valljuk be bosszantó mikor akarod és oda lent semmi reakció.
2017. febr. 24. 11:18
4/4 anonim válasza:
Cink hiany amugy okozhat merevedesi problémát. Vegyel cinket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!