Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalhatnék olyat akivel kiélhetem az edge / cumcontrol fetismet?
Figyelt kérdés
20 eves fiú vagyok
Egy fiúnak nagyon csinalnam hogy nagyon felizgatom aztán az élvezés határán tartom sokáig, akár egy órát is vagy nemtudom. De erre nem igazán találok partnert, mindenki csak el akar elvezni hamar...
2021. ápr. 15. 18:06
1/9 anonim válasza:
Én ezt élvezném, csak nem lenne könnyü dolgod
2/9 A kérdező kommentje:
Miért lenne nehéz? :)
2021. ápr. 15. 18:09
3/9 anonim válasza:
Mert könnyen felizgulok, hamar elélvezek, elélveznék
5/9 A kérdező kommentje:
Ha hamar elelvezne egyebkent valaki úgy még izgalmasabb :D
Ha valaki kormbeli +- pár év írhat nyugodtan :)
2021. ápr. 15. 18:14
6/9 anonim válasza:
Ha nem laksz túl messze, akkor rajtam csinálhatod 😏
7/9 anonim válasza:
De jó is lenne egy ilyen fiú barát, évek óta erről fantáziálok, de sajna nem találtam rá megfelelő egyént :/
8/9 anonim válasza:
Olyan 18-25 közötti laza, jófej helyes fiúbarát nincs akivel csak úgy kivernénk egymásnak?
9/9 anonim válasza:
Téttel kell csinálni. Meg kell határozni, hogy X időn belül tilos elmenni, ha mégis, akkor meg jöhet a post orgasm torture, amikor az orgazmus utáni érzékeny makkor tovább verik/izgatják, akár addig amíg el nem megy mégegyszer az áldozat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!