Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti szoktatok együtt zuhanyozni?
akar baratilag is.
mennyi idösek vagytok?
Koleszban és uszodában igen.
De, ha nem volt szabad hely, akkor egymásután, de egyikünk megvárta a másikat.
Még egyetem alatt kezdtünk el ilyen közös zuhanyzóba járni az egyik barátommal. Rászoktunk nagyon a falmászásra, és legtöbbször napközbe jártunk, szóval egyszerűbb volt utána ott a sportközpontban lezuhanyozni. 3-3 zuhanyzó egymással szemben, semmi függöny vagy ilyesmi. Én azóta is gyűlölöm az ilyen zuhanyzókat, de mondtam legyen. Az elején mindig úgy álltam be, hogy egymás mellett legyünk, ne lássuk egymást. A barátom heteró volt, én nem, de nagyon bejött a teste. Aztán egy idő után volt, hogy úgy állt be másodiknak, hogy egymással szemben voltunk, pedig lett volna mellettem is hely, akkor felbátorodtam, és utána én is mindig szembe helyet kerestem. :) Szerencsére megúsztam, hogy felálljon közben, és nagyon jó volt meztelenül nézni a barátomat. :) Előtte mindig a fal felé fordulva zuhanyoztam ilyen helyeken, de emiatt muszáj volt kifelé fordulva legyek :D
Egyszer a stand utáni zuhanyzáson egy másik jóbarátomat is láttam meztelenül, neki nagyon jó kis izmos teste van. Mind a ketten melegek vagyunk, de neki van barátja, így nem engedett sose semmi ilyesmit.
Zuhanyzás közben egymással szemben voltunk, viszonylag messze. Amikor levette a fürdőgatyáját, mondta hogy forduljak el, mert meg fogok ijedni attól amit látok :D
Persze nem fordultam el, és néztem ahogy meztelenül mosakszik. Leginkább a fenekét tudtam nézni mondjuk, de azért láttam a farkát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!