Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti szoktatok együtt zuhanyozni?
akar baratilag is.
mennyi idösek vagytok?
Koliba, és edzes utan mindig
19f
Kolis vagyok, úgyhogy szinte minden este megesik:D
Uszodában is edzés után, illetve anno osztálykirándulásokon
"Én kivancsi lennek milyen. meg sosem volt benne reszem :D
ápr. 13. 20:35"
Menj el egy fürdőbe(mondjuk Sárvár) aztán ha át szeretnél öltozni, előtte fürödj le a ffi. zuhanyzóban. Majd mindenki ezt csinálja. Igez jó eséllyel lesz ott nem tini is. De ezt akartad....
Gépészként már kamaszon iskolás időkben megszoktuk, hogy gyakorlat után le kell tusolni. Majd munkahelyen, gyárban is egyértelmű és természetes volt a közös zuhanyzó használata. Engem soha nem feszélyezett. (voltak srácok, akiket igen. Nekik eléggé ciki volt, hiszen kinézték őket.)
Sorkatonaként volt rá példa, hogy az egyik sráccal, aki még a járőrtársam is volt, együtt zuhanyoztunk szolgálat után a kihalt pihenőépületben. Nyári kánikula volt, késő este. Bevittük a stokikat (műanyag ülőkével rendelkező háromlábú szék), üldögéltünk a zuhanyok alatt, aminek nem volt válaszfala, söröztünk, beszélgettünk. Akkoriban még nem mertem kezdeményezni, akár csak ő. De egyértelműen többet szerettünk volna a pihenésnél.
Két évvel később barátnőmmel (aki később nejem lett) többes közben próbáltuk ki, milyen a bi élmény. (előtte sokat fantáziáltunk róla)
Igen,közös fétis élmény után és persze ki is verjük egymásnak 🙂
Nyilván van bennünk bi hajlam,de amúgy barátnővel élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!