Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha a barátotok testi kontaktusba lép egy másik férfival az megcsalásnak számít?
Még egy megjegyzés utólag a
"Illene a kategória címét elolvasnod mielőtt leégeted magad"
észrevételedhez:
Ha nem olvastam volna, akkor szerinted nem lehetett volna simán józan ésszel kikövetkeztetni, hogy biszexuális férfira vonatkozik a kérdésed?
Lenne értelme ilyet kérdezni heteroszexuális férfival kapcsolatban?
És homoszexuális férfival kapcsolatban?
"
Ha a testi kontaktuson a kézfogást érted, vagy a vállon veregetést, akkor nem.
De nyilván nem erre gondoltál, ha a szexualitás rovatban írtad ki a kérdést.
"
Biszexuális kategóriában a dugás és a szex a testi kontaktus ezen mit nem tudsz felfogni emese?
Kérdező kicsit agresszív vagy, nyugi már. Itt mindenki leírhatja a véleményét, azért tetted fel a kérdést. Ahány ember, annyi vélemény, akar negatív, akar pozitív.
A kérdésre válaszolva, igen megcsalásnak számít, viszont én mindig biszex pasit szerettem volna magamnak. De azért ne csaljon meg.
Biszexuális kategóriában a dugás és a szex a testi kontaktus ezen mit nem tudsz felfogni emese?
Ha már az iróniát nem értetted, nem érezted, tényleg ennyire bonyolult számodra a lenti mondatot értelmezni?
"De nyilván nem erre gondoltál, ha a szexualitás rovatban írtad ki a kérdést."
A kérdésedre pedig válaszoltam, és még csak a sorok között sem kellett hozzá olvasnod.
Nem tudom, hogy a szövegértési készséged volt miatt kihívás a válaszomat észlelni, vagy azért, mert a reakciódból ítélve nem tudsz neked nem tetsző véleményt indulatok nélkül, semlegesként kezelni.
Szubjektív válaszok születtek egy szubjektív kérdésre, van aki szerint igen, van aki szerint nem. Miért vannak mégis lepontozások?
Valakinek nem tetszik a másik hozzáállása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!