Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív/uni biszexek, mennyire más érzés fiút dugni, mint lányt?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elfogadtam bi vagyok és nagyon izgat ennek a gondolata, hogy egy sráccal keményen leszopjuk egymást, aztán jól megkefélem a seggét. De kíváncsi vagyok milyen különbségek vannak érzésben a szexben egy fiúval, ahhoz képest, mintha lánnyal csinálja az ember?
Szagok/illatok, tapintásra, milyen érzés a fenékben lenni és bele élvezni a puncihoz képest, milyen ízű a farok a puncihoz képest, ilyesmik.
25/F
2021. ápr. 7. 17:32
1/5 cseppszi válasza:
Mindegy hogy fiú vagy lány. Minden embernek más a csókja, az íze és az illata. Nem lehet összehasonlítani ilyen felállásban. Két nuni se egy ízű meg két farok se. Ugyan így dugni is mindenkivel egy más egy kicsit.
5/5 anonim válasza:
A hátsó bejárat szűkebb, mint a nuni, és nem is nedvesedik csak úgy, az izgatás hatására. Egyébként meg nagyon jó érzés dugni egy feneket, bár én jobb szeretem, ha az enyémet dugják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!