Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aktív/uni biszexek, mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív/uni biszexek, mennyire más érzés fiút dugni, mint lányt?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elfogadtam bi vagyok és nagyon izgat ennek a gondolata, hogy egy sráccal keményen leszopjuk egymást, aztán jól megkefélem a seggét. De kíváncsi vagyok milyen különbségek vannak érzésben a szexben egy fiúval, ahhoz képest, mintha lánnyal csinálja az ember?

Szagok/illatok, tapintásra, milyen érzés a fenékben lenni és bele élvezni a puncihoz képest, milyen ízű a farok a puncihoz képest, ilyesmik.

25/F

2021. ápr. 7. 17:32
 1/5 cseppszi ***** válasza:
73%
Mindegy hogy fiú vagy lány. Minden embernek más a csókja, az íze és az illata. Nem lehet összehasonlítani ilyen felállásban. Két nuni se egy ízű meg két farok se. Ugyan így dugni is mindenkivel egy más egy kicsit.
2021. ápr. 8. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki :) isteni :)
2021. ápr. 9. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szűk, forró, finom, izgató. :p
2021. ápr. 10. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hasonlitani oket..
2022. márc. 5. 04:22
 5/5 anonim ***** válasza:
A hátsó bejárat szűkebb, mint a nuni, és nem is nedvesedik csak úgy, az izgatás hatására. Egyébként meg nagyon jó érzés dugni egy feneket, bár én jobb szeretem, ha az enyémet dugják.
2022. márc. 6. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!