Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Érdemes tartós "barátot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes tartós "barátot extrákkal " keresnem ?

Figyelt kérdés

Régebben volt már egy ilyen haverom, de pár éve vége lett.

Több volt,mint szexpartner, de kevesebb,mint párkapcsolat.

Jóval fiatalabb volt nálam,de ennek ellenére nagyon szuper volt minden.

Próbáltam ismerkedni már portálokon is,de vagy nagyon fiatalok írnak, vagy vidékről, vagy pedig linkek.

Érdemes -e ötvenes,nem leharcolt aktív férfiként egyáltalán próbálkoznom,vagy nem ? Nincs igény monogám haverkodásra,vagy csak elbújva álmodozik mindenki ?

Köszönöm az értelmes válaszokat előre is !

2021. ápr. 7. 07:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen
2021. ápr. 7. 07:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Érdemes keresni, persze!

Jómagam is egy ilyen barátot keresek, és nekem nem baj, ha egészen fiatal!, de az a baj, hogy sehol sem találok...

Igazság szerint sajnos nem állnak sorban a fiatal srácok egy korombeli előtt!

42/F/Bi/Bpi...

2021. ápr. 7. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Hmm mindenki akar fiatalt. Én voltam barátja extrákkal egy 49 éves pasinak. Ha szexelni akart akkor ott voltam neki dughatott. Nem huszonévest keresett, azt mondta nincs még kapuzárás előtti pánikban. Mert azok keresnek fiatalt.
2021. ápr. 7. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyet keresek a korosztályomból,de nagyon nem jön...

Szóval érdemes keresni,egyszer csak találsz. (:

22,ffi

2021. ápr. 7. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:

21 vagyok, ilyen barátot keresek én is a korosztályomba

Ha valaki hasonló írjon nyugodtan 🙄

2021. ápr. 7. 14:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kapuzárási pánikban, szerencsére.

Persze jó lenne egy értelmes emberke, akivel megértem magam és minden téren jól elvagyunk, kettesben.

Na jó, tudom, hogy ez ma már fantázia,illetve sci-fi kategória...:)

2021. ápr. 7. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyet keresek,de kb ugyansz a baj,mint a kérdezőnél.A korombeli fiatalt keres,vagy vidékről jelentkezik.

Kezdem feladni a keresést...

2021. ápr. 8. 06:52
 8/8 anonim ***** válasza:
45%
nekem van már némi tapasztalatom az ilyen barát keresésben. A tapasztalatom, az hogy van néhány kapuzárási pánikban szenvedő Korosztályombeli. Azonban a több az aki nem elfogadja a saját életkorúakat is. Sokkal jobba a tapasztalatom a velem egykorúakkal minta tőlem fiatalabbakkal. Nem utasítottam el a közeledésüket, sőt voltam akinek én pótoltam a nőt. De sosem tudott olyan kapcsolat kialakulni minta velem egy vagy közeli életkorúakkal. Egy nős negyvenes férfi szexbarátja voltam,(én is nős vagyok) azon belül is a "nője". Az évek során igazi barátság is kialakult melynek igen fontos része volt a szex. A fiatalok ilyen kapcsoltra nem képesek, őket a pillanatnyi gyönyör érdekli amit én értek, hiszen voltam én is fiatal. Bár dugott hónapokig huszonéves nem tudtunk igazi barátságot kialakítani. 60/F
2021. ápr. 8. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!