Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalfiú idősebb pasi?
Figyelt kérdés
napok óta örlödöm 40 ffi vagyok feleséggel fellnőtt gyerekekkel, egy raktárbam dolgozunk mi ketten, ez a srác aki még pår hét vagy1-2 hónap múlva lesz 18. mindenről beszélünk intim dolgokról is, bennem mindig is volt bi érzés de nem éltem ki magamból, tudom mert mások is mondják koromból 10 évet le is tagadhatnék, de magam sem tudom hogyan,nem én kezdeményeztem,összejöttem ezzel a sráccal közös orálra,többször is, semmi probléma nincs de bennem most tudatosodott, hogy még nincs 18.pár hónap múlva lesz. kérdésem az hogy ha kiderülne büntethető lennék. megköszöném ha okoskodók ne írnának.éppen eléggé őrlődöm emiatt,
2021. ápr. 5. 17:47
1/9 anonim válasza:
Nemtől függetlenül a magyar jog beleegyezési korhatára: [link]
2021. ápr. 5. 17:51
2/9 anonim válasza:
Rövid válasz: nem.
2021. ápr. 5. 17:52
3/9 anonim válasza:
Mivel elmúlt 14, csak akkor lennél bűntethető, ha akarata ellenére történt volna.
2021. ápr. 5. 18:02
4/9 anonim válasza:
3, Nevezz bolondnak, de 75 éves Marika nénit se dughatod meg akarta ellenére szerintem. :D
2021. ápr. 5. 18:08
5/9 anonim válasza:
Közös beleegyezés esetén nem büntethető nyugi...
2021. ápr. 5. 18:29
6/9 anonim válasza:
Irigyellek habár anno nekem is volt ilyen kalandom csak akkor még bünti járt érte. 63 éves vagyok
2021. ápr. 5. 18:48
7/9 anonim válasza:
gratulálok, minek neked akkor feleség meg gyerek, ha félig búza vagy?
nemvagy normális, ráadásul a gyereked is lehetne az a szerencsétlen, akit befűztél, sajnos az ilyen nem büntetendő, de ha családod van, akkor igenis illene tartanod magadat, meg is érdemled, hogy emiatt bűntudatod legyen, inkább hadjad el a nejed és legyen olyannal, aki őszintén szereti és nem csalja meg egy "kisgyerekkel"
2021. ápr. 5. 18:55
8/9 anonim válasza:
Èn is csak irígyellek, de a kérdés ennél komolyabb. Nekem semmi bajom nincsen azzal, hogy elkalandoztál, az a te dolgod, és remélem, hogy jól is esett. Ha lehet, tartsd magadban, de nagyon, és a házasságod rovására ne menjen; a gyerekeid ne legyenek elhnyagolva.
Kettös életet élni nagyon nehéz. Nem is javaslom senkinek, bár én biztosan benne lennék.
Vigyázz magadra és a szeretteidre !
2021. ápr. 6. 03:45
9/9 anonim válasza:
7. Nem tudtam, hogy 1%-ig is le lehet pontozni valakit :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!