Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, még mindíg akkora divat?
Figyelt kérdés
Még mindíg akkora duvat a csupasz cerka vagy már azért szőrös vagy természetadta fazon is vissza vissza tér? Szerintetek nektek milyen? Kort is léci... Ha volt sex nagyon szőrös cerkával privátot írnál léci...2021. ápr. 2. 12:28
21/29 anonim válasza:
A tapasztalatok alapján első a csupasz nemi szerv, a második a vissza, rövidre nyírt. És utolsó a természetes. Régen is sok hölgy és pasi is borotválta, úgy ahogy én is szerintem már több mint 20 éve borotválom. Csak akkor a szexről és erről nem igazán beszéltek,úgy ahogy akkor ha egy nőről kiderült hogy szopik a világ legnagyobb ku...vája volt.pedig nagyon sokan titokbanw csinálták. A fiú szex pedig egyenesen eretnekség volt. Még beszélni is róla. Nyilván a nyírt vagy csupasz nemi szerv kényeztetése messze jobban eső érzés mint egy szőrösé. Izzadás is kevésbé jön elő,ezzel együtt pedig a szag is. Elég csak arra gondolni ,hogy egy borotvált hónalj messze nem annyira szagos mint egy szőrös. Fürdés után ugyanannyi idővel,de ezt magán tapasztalta már mindenki valljuk be. A folyamatosan borotváláshoz idővel hozzá szokik a szervezet,nekem is kellett idő de már nem viszketek utána mikor nő, észre sem veszem. Persze borotválás után érdemes a testápoló vagy valami arc balzsam használata. Nem ,nem ment ki a divatból a csupasz szerv, és nem is fog, sőt szerintem egyre nagyobb teret hódít majd magának.
23/29 anonim válasza:
#22 Szőrösen is lehet valaki ápolt 🤷♂️
24/29 anonim válasza:
egyszer borotváld ki a segglyukadból a szőrt, mellé borotváld le a farkad is, és az első zuhanyzásnál érezni fogod, hogy mi a különbség.
25/29 anonim válasza:
#24 Borotváltam már, de már nem szoktam, csak trimmelni. Az számomra teljesen megfelel. #23
Csak azért, mert ez a "divat", nem fogom leborotválni.
26/29 anonim válasza:
ez kicsit olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy csak azért, mert divat a fogmosás, ő nem fog venni fogkefét.
27/29 anonim válasza:
Magával a szőrös farok látványával nincs bajom.Egy oka van amiért zavar a túl szőrös farok.Elkerülhetetlen hogy a szádba kerüljön a szőr.Az pedig kellemetlen tud lenni.
28/29 anonim válasza:
Ez csak attól függ az illető mennyi kényelmes (mert a lusta szót mostanság ezzel kell helyettesíteni sajnos). Eddig az esetek többségében mindenkinek a csupasz jött be jobban. Mind a fiatal mind pedig az idősebbek körében. Nyilván nem arról van szó hogy naponta le kell borotválni. A természet állapot pedig nagyon ritka.
29/29 anonim válasza:
Én rövidre vágom vagy teljesen leborotválom. Mikor milyen kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!