Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, még mindíg akkora divat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, még mindíg akkora divat?

Figyelt kérdés
Még mindíg akkora duvat a csupasz cerka vagy már azért szőrös vagy természetadta fazon is vissza vissza tér? Szerintetek nektek milyen? Kort is léci... Ha volt sex nagyon szőrös cerkával privátot írnál léci...

2021. ápr. 2. 12:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem fiatal férfiaknál elég ritka a természetes. Sokan rövidítik legalább, én is röidre nyírom. 31/f
2021. ápr. 2. 12:39
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
A csupasz talán már nem annyira divat, inkább a trimmelt.
2021. ápr. 2. 12:58
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Nekem már 2. Hónapja nő és van rendszeres szex
2021. ápr. 2. 13:47
 4/29 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nagyon-nagyon dús mindenhol a szőrzetem. Szóval ha leborotválom, nagyjából 2 hét és megint ugyanolyan. Kb 2 havonta szoktam szőrteleníteni lent, ha gyakrabban tenném, mondjuk hetente hogy mindig csupasz legyen, akkor folyamatosan viszketne és kiütéses lenne, azt pedig egy nőért sem vállalnám be. Van barátnőm, őt nem zavarja sem a borosta, sem a mellszőr, sem a fanszőr. Hátamat tusolás előtt hetente lenyírja, de máshol nem zavarja, szereti a szőrt, szexnél sem zavarja. Más nem tudom hogy lehet vele, de más nő véleménye nem is érdekel hogy őszinte legyek. 27 vagyok.
2021. ápr. 2. 14:45
 5/29 anonim ***** válasza:
27%
Remélem a szátokba véletlenül kerülő szőrszálat is szeretitek, ahogy azt a pállott szőr szagot is, ami akkor is előjön, ha pl fürdés után vagy, de sok a szőröd.
2021. ápr. 2. 14:47
 6/29 anonim ***** válasza:
79%
#5 szerinted 20-30 évvel ezelőtt ki borotválkozott lent? Szinte senki. Ez csak a mostani kor divatja, akkor is nyaltunk puncit, mikor szőrös volt. F
2021. ápr. 2. 14:58
 7/29 anonim ***** válasza:
29%
csak az igénytelenek nem borotválkoznak, olyan nincsen, hogy valaki divatból nem borotválja, akiben van némi igényesség az igenis leszedi
2021. ápr. 2. 15:25
 8/29 anonim ***** válasza:
93%
A szépen lenyírt, ápolt szőr nem lehet igénytelen. Sőt, ha rendesen tisztálkodik az illető, akkor extrém eseteket kivéve a természetes sem.
2021. ápr. 2. 15:49
 9/29 anonim ***** válasza:
92%
Én csupaszra borotválom,ífy kényelmes és nekem az tetszik. Egy havetom van aki nem borotválja.
2021. ápr. 2. 18:45
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Én most beújítottam és fazonra vágom. Nagyon jól néz ki így. Hetero vagyok ✌ 19f
2021. ápr. 4. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!