Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sárcok, találkoztatok már átlagtól eltérő férfiassággal?
Én hetero pasi vagyok enyhe biszex beütéssel. Az enyhe biszex nálam onnan jön, hogy 12 éves koromban a 21 éve féltestvér bátyám néha kiverette velem a farkát, ami számomra nem volt rossz élmény.
aztán kb 30 éves koromban egy véletlen szülte alkalomkor hagytam magamat leszopni. Nos az olyan jó volt, hogy azután már kerestem a lehetőséget és kb, évi egy két alkalommal össze is jött, hogy férfi elégítsen ki a szájával.
Volt egy srác, akinek miközben szopta a farkamat, az övé elkezdett nőni, és csak nőtt és nőtt. Hatalmas farka volt, nos az olyan hatással volt rám, hogy megkérdeztem: - bekaphatom-e én is az övét, és ez a nagy méretes farok volt az egyetlen, amit én magam is leszoptam.
A kérdés flébresztette ezt az emléket, és egy kifejezetten nagy farkat szívesen leszopnék újfenn :)
Minden nap làtok az àtlagnàl hosszabbat ami mikor àll felfekszik a hasamra.
A barátom anakondànak hívja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!