Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiatal fiunak is van esélye tamogatot talalni, ugy mint egy lanynak?
Figyelt kérdés
30 alatti sracra gondolok.2021. ápr. 1. 22:08
1/7 anonim válasza:
24 vagyok, egy ideje keresgéltem sugarmommyt. De nem vagyok ahoz elég helyes szóval nem sikerült beszélnem se ilyennel... De biztos van :D
2/7 anonim válasza:
Van, de rosszabbak az esélyek. Teljesen hetero módon csak akkor működhet, ha 10/10 a külsőd és intelligens is vagy, de meg így is nehéz sugarmommyt találni. Ha kétkapura játszol, akkor találni könnyebb, de számítani kell mindenféle elmebeteg fétisre.
3/7 A kérdező kommentje:
igazabol mindkettőre, fiu es lany tamogatora is gondoltam.
2021. ápr. 1. 22:18
4/7 cseppszi válasza:
Sok ukrán - orosz és kínai csaj már csak azért hozzád menne feleségül, mert Unio-s tagországba belépő. Ja és van köztük sok gazdag is , de ne magyarországi szintü gazdagokat képzelj el, hanem az itthonit úgy szorozd be 200-zal. Persze azért a feltételeik se kicsik. Ott át kell esni a szűrőn rendesen. benézel az asian date - ra és meglátod
5/7 anonim válasza:
Idősebb meleg pasit igen - HA jól nézel ki (kb. mint a sugarbabyknál ott is a legjobb csajok találnak igazán jól tejelő szponzort).
6/7 anonim válasza:
Idősebb, 40 feletti, nem vonzó férfit találhatsz. De persze fogadjunk neked jó kinéző támogató kéne... Na abból nem fogsz enni, a k*válkodásod arról szól, hogy pénzt keress, nem arról hogy még olyan is dugjon, aki tetszik neked.
7/7 anonim válasza:
Igazából idősebb pasi formályában lehet esélyed támogatót találni.
Nekem volt olyan, hogy dugott és leszopott egy idősebb, 50 feletti pasi pénzért.
Sajnos most már nem jár, de ez van :D
28F Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!