Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elcsábított már titeket fiú úgy, hogy addig heteronak vallottátok magatokat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 19:00
11/16 anonim válasza:
Ez nem csak a melegekre jellemző.
Sok pasi “megtérítené” a leszbikusokat.
A leszbikusok általában először a hetero legjobb barátnőjükbe zúgnak bele.
És a hetero lányok önérzetét is bántja ha egy jó pasi meleg.
Sok embernek az kell amit nem kaphat meg.
12/16 anonim válasza:
7: Most ezt mondod, de hidd el, nekem sikerülne.
14/16 anonim válasza:
13: Csak idő kérdése lenne, hogy leküzdjed a gátlásaidat. Elvégre full hetero nem jár biszex rovatba. Azt akarnám, hogy felszabadultnak érezd magad, elengedd magadat, egy szenvedélyes szex erejéig.
15/16 anonim válasza:
Plusz ha kíváncsi hetero vagy (amiben nem igazán hiszek, de ha mégis) ugyanaz a szitu. 14-es voltam.
16/16 anonim válasza:
Kisfiúként 12 évesen velem történt "megrontás" a bátyám részéről.
Azért tettem időzőjelben a megrontást mert:
- elötte megkért rá, és én magamtól tettem meg neki.
- Csak annyit kért, amit szívesen csináltam is, azaz csak kézzel elégítettem ki őt,
- És amúgy jó emlékként maradt meg bennem a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!