Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mezítláb járkálás a szabadban, vagy akár az utcán. Van akit ez érdekel vagy izgat?
Érdekelne, hogy vannak-e rajtam kívül olyanok, akiket izgat - akár szexuális értelemben - ha mezítláb mászkál valahol kint a szabadban, vagy ha olyannal sétál együtt aki mezítláb van. És ha igen, akkor ti miért szeretitek és mi izgat benne titeket, és milyen felállásban? Igen, eléggé lábfétises felhangja van ennek a dolognak, és sokminden izgat még a témán belül, szóval jöhetnek mindenféle kommentek.
Én örülnék, ha társaságra találnék ilyen téren, 22 éves srác vagyok egyébként.
#10 azért 8-10 fokban nem tudsz megfagyni. de nem túl kellemes
tavaly vettem egy Skinners, azzal mászkáltam a városban is, egész más érzés, mint cipőben, plusz egy baja volt, hogy nagyjából 2 hónap városi használattól elkopott. (a lábamnak semmi baja nem lett, senki nem szólt be, max néztek) Még november elején is felvettem, igaz dupla zoknival :)
Ez nekem is izgató
Az a jó hogy vannak ezek a szabadtéri kondiparkok és ott szoktak mezítláb meg póló nélkül edzeni a srácok nyáron :D
Én is egyből felizgulok ha mezítlább mászkálok az erdőben, mert sosem lehet tudni épp mikor mibe lépsz bele.
S ez kurvára izgató, vagy inkább idegesítő? 😂😂
Ja, max az váltana ki belőlem izgatottságot, nehogy belelépjek egy tüskébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!