Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mezítláb járkálás a szabadban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mezítláb járkálás a szabadban, vagy akár az utcán. Van akit ez érdekel vagy izgat?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy vannak-e rajtam kívül olyanok, akiket izgat - akár szexuális értelemben - ha mezítláb mászkál valahol kint a szabadban, vagy ha olyannal sétál együtt aki mezítláb van. És ha igen, akkor ti miért szeretitek és mi izgat benne titeket, és milyen felállásban? Igen, eléggé lábfétises felhangja van ennek a dolognak, és sokminden izgat még a témán belül, szóval jöhetnek mindenféle kommentek.

Én örülnék, ha társaságra találnék ilyen téren, 22 éves srác vagyok egyébként.

2021. márc. 22. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Húsz éve lett volna rá ideje kijönni... Viszont orvos csak akkor lát, ha jogsit megyek csináltatni.
2021. márc. 23. 17:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#10 azért 8-10 fokban nem tudsz megfagyni. de nem túl kellemes

tavaly vettem egy Skinners, azzal mászkáltam a városban is, egész más érzés, mint cipőben, plusz egy baja volt, hogy nagyjából 2 hónap városi használattól elkopott. (a lábamnak semmi baja nem lett, senki nem szólt be, max néztek) Még november elején is felvettem, igaz dupla zoknival :)

2021. márc. 24. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is izgató

Az a jó hogy vannak ezek a szabadtéri kondiparkok és ott szoktak mezítláb meg póló nélkül edzeni a srácok nyáron :D

2021. márc. 24. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Én is egyből felizgulok ha mezítlább mászkálok az erdőben, mert sosem lehet tudni épp mikor mibe lépsz bele.

S ez kurvára izgató, vagy inkább idegesítő? 😂😂

Ja, max az váltana ki belőlem izgatottságot, nehogy belelépjek egy tüskébe.

2021. márc. 24. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat, ha mezítláb sétálhatok, lehetek a szabadban :D nekem is lábfétisem van így sokszor megnézem én is ha más mezítláb van utcán, mint pl ahogy írták, szabadtéri kondiparkokban. Régen izgatott az is ha hóban sétálhattam egyedül mezítláb vagy valaki mással, de már rég csináltam ilyeT.
2021. márc. 25. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak szimplán szeretem azt a fel szabadulását elég gyakran fordul elő velem főleg nyári időszakban
2021. márc. 25. 23:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én szeretet mezítláb lenni 28 F
2021. máj. 2. 17:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem izgat

34 f

2021. máj. 6. 13:04
 19/19 Domi 2000 ***** válasza:
100%
Én magam is szeretek mezítláb lenni, de felizgatnak a mezítláb sétáló, tornászó,táncoló lányok. Otthon mindig mezítláb vagyunk a párommal, de a gyerekek is ehhez szoktak.Szerintem egészséges és szexi.
2022. szept. 16. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!