Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mezítláb járkálás a szabadban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mezítláb járkálás a szabadban, vagy akár az utcán. Van akit ez érdekel vagy izgat?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy vannak-e rajtam kívül olyanok, akiket izgat - akár szexuális értelemben - ha mezítláb mászkál valahol kint a szabadban, vagy ha olyannal sétál együtt aki mezítláb van. És ha igen, akkor ti miért szeretitek és mi izgat benne titeket, és milyen felállásban? Igen, eléggé lábfétises felhangja van ennek a dolognak, és sokminden izgat még a témán belül, szóval jöhetnek mindenféle kommentek.

Én örülnék, ha társaságra találnék ilyen téren, 22 éves srác vagyok egyébként.

2021. márc. 22. 21:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat, akár én járok mezítláb, akár egy lányt látok úgy. Mondjuk én lábfetisiszta is vagyok :) Kár, hogy Pesten ezt nem igazán lehet csinálni, mert tele vannak a járdák szeméttel és kutyaszarral.
2021. márc. 22. 21:51
 2/19 anonim ***** válasza:
18%
Ez nem, inkább az izgat fel szexuálisan ha hátrafelé megyek de csak északi irányban, sosem délnek és esetenként nyugatnak, ritkábban keletnek. Csakis napsütésben egyedül, fehér cipőben.
2021. márc. 22. 21:53
 3/19 anonim ***** válasza:
92%

Engem nagyon izgat mezítláb járni, főként erdőn-mezőn de akár utcán is, lábfétisesként eleve izgat hogy teljesen fedetlen a lábam, meg az is hogy megnéznek hogy mezítláb vagyok az utcán :D régi álmom hogy együtt sétáljunk mezítláb egy másik sráccal de eddig sajnos nem volt rá partnerem :D

26/F

2021. márc. 22. 22:12
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod, a lábfetisizmus egyik alága, formája a mezítláb mászkálás. Menj nyáron strandra, na ott aztán látsz elég mezítlábas embert :) Amúgy nem olyan durva formája, erre még akár találhatsz is partnert (de ne ezzel kezd neki).
2021. márc. 22. 22:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Természetes talajon jó érzés mezítláb járni. Ezért szeretem.
2021. márc. 23. 04:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek mezítláb mászkálni.
2021. márc. 23. 07:46
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek mezítláb mászkálni, de semmi de szexuálisan nem izgat. F
2021. márc. 23. 08:48
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
amúgy akár Budapesten is vannak olyan helyek, környékek ahol nyugodtan lehet mezítláb mászkálni, csak most még elég hideg van hozzá
2021. márc. 23. 09:47
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem is tud izgatni, főleg sárba, puha homokba mezítláb járkálni. Van amikor akaratom ellenére fel is áll olyankor. Láb- és cipőfétisem is van. De pl. hidegben felöltözve mezítláb járkálás is izgat. Igaz csak eldugott helyen. Azt is szeretem nézni ha valaki mezítláb járkál főleg olyan helyen ahol nem szokás. Meg még egy csomó lábbal kapcsolatos dolog. Igaz csak a saját nemem irányában. F
2021. márc. 23. 12:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hidegben azért csak óvatosan. Sokkal hamarabb megfagynak az ember tagjai mint gondolná, és az ízületeknek se tesz jót, még ha csak pár múlva is ütközik ki.
2021. márc. 23. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!