Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan,aki masszívan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan,aki masszívan fantáziál biszex dolgokról,de nem tudja-akarja megvalósítani a vágyait?

Figyelt kérdés

Én már nem nagyon bírom ki... Nős vagyok,sok élményem nem is volt és rettentően vágyom rá.

Kíváncsi lennék,hogyan lehet elviselni ezt.

2021. márc. 22. 05:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Főleg a helyhiány okoz problémát.

De addig is el kell jutni lelkileg,hogy egyáltalán találkozz valakivel.Mert szép a gondolat, a szándék,de amikor találkozni kell, akkor elmegy a többségetekből a bátorság.

Tudom,mert évek óta ez megy,próbálok ismerkedni.Volt már haverom,aki két levélváltás után találkozott, lett is belőle szép, diszkrét , többéves haverság. Nem a család kárára.

Na, mióta ennek vége, azóta általában mesedélután, kamuzás,írogatás és eltűnögetés van mindenki részéről.

Egyébként, ha nincs kivel és nincs hol, akkor ki kell bírni, mást nem tehetsz.Max kivered és fantáziálsz !

2021. márc. 22. 06:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fiús testalkatő barátnőm volt.Magas,izmos,szélesebb váll,férfias lábak,kis mell és szőrös típus. Télre mindig rábeszéltem,hogy ne szőrtelenítsen,így kicsit olyan volt,mintha fiúval lennék,nagyon élveztem. Aztán vége lett, azóta csak fantáziálok fiús dolgokról,megvalósítani nem merem.
2021. márc. 22. 06:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen jellegű kapcsolatot keresek tartosra.

Ha gondolod írj....hatha szerencsénk lessz.

2021. márc. 22. 06:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is akarok találkozni , de nem is hitegetek senkit.
2021. márc. 22. 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bennem gyakran felmerül, hogy találkozni kéne egy sráccal, de végül nem veszem rá magam. Egyszer vettem rá magam, akkor a másik srác nem jött 😅
2021. márc. 22. 08:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én rávenném magam ha egy vékony 30 alatti ( úgy mint én) szintén benne lenne.
2021. márc. 22. 09:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én neha arról fantaziálok milyen lenne egy sportos szexi párral harmasban,ahol a lányt kinyalhatom pl amikor a pasi dugja,vagy amikor a lányt dugom,milyen lenne szopni a pasinak.vagy ,hogy keten szopnának egyszerre.De ilyen párok sajnos nem nagyon vannak
2021. márc. 22. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Van bizony, és sajnos javarészt a hely hiánya lövi meg a dolgot.

Szintén nős vagyok.

2021. márc. 22. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
ha van itt 20 és 30 közötti tenyleg sportos joképü srac akit szinten erdekel a biszex tema..csak egymasnak verés es esetleg oral akkor irjon.semmi tapasztalatom nincs benne,de egy ideje erdekel milyen lehet..kiprobalnam
2021. márc. 22. 17:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

8as!

Teljesen igazad van. Én is ebbe a cipőben járok. 😔

2021. márc. 28. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!