Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan,aki masszívan fantáziál biszex dolgokról,de nem tudja-akarja megvalósítani a vágyait?
Én már nem nagyon bírom ki... Nős vagyok,sok élményem nem is volt és rettentően vágyom rá.
Kíváncsi lennék,hogyan lehet elviselni ezt.
Főleg a helyhiány okoz problémát.
De addig is el kell jutni lelkileg,hogy egyáltalán találkozz valakivel.Mert szép a gondolat, a szándék,de amikor találkozni kell, akkor elmegy a többségetekből a bátorság.
Tudom,mert évek óta ez megy,próbálok ismerkedni.Volt már haverom,aki két levélváltás után találkozott, lett is belőle szép, diszkrét , többéves haverság. Nem a család kárára.
Na, mióta ennek vége, azóta általában mesedélután, kamuzás,írogatás és eltűnögetés van mindenki részéről.
Egyébként, ha nincs kivel és nincs hol, akkor ki kell bírni, mást nem tehetsz.Max kivered és fantáziálsz !
Én ilyen jellegű kapcsolatot keresek tartosra.
Ha gondolod írj....hatha szerencsénk lessz.
Van bizony, és sajnos javarészt a hely hiánya lövi meg a dolgot.
Szintén nős vagyok.
8as!
Teljesen igazad van. Én is ebbe a cipőben járok. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!