Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi nők fèrfivel kapcsolatban! Ha bevesztek egy lányt harmadiknak, ott mindent szabad?
Figyelt kérdés
Èn vagyok a nő, és még csak most kezdjük kitapasztalni ezt. Eddig elnyomott vágyam volt nővel is lenni, de úgy néz ki a párom is partner lenne ebben és kièlhetnènk a vágyainkat. De nem tudom hogyan kell ezt elkèpzelni. Ilyenkor a párotok is közösül a másik nővel? Hol találtok ehhez partnert?2021. márc. 16. 23:57
1/8 anonim válasza:
Párom nem dughatja a a harmadikat. A cicijeit nyalhatja, ujjazhatja is, de se csók se punci nyalást nem engedek neki.
Ha harmadik pasi akkor egyértelműen nincs csók, párom szopja, engem dughat, de nem nyalhat.
28N
2/8 anonim válasza:
Ez kicsit kacifántos szabály, na meg téged dughatnak, de a párod nem dughat? Csak szophat? Pasid bi?
3/8 anonim válasza:
Pasim bi, ezért pontoztatok le?
Nem dughat, csak őt dughatják és szophat. Vágjátok? Vagy ennyire kicsi az agyi kapacitás, hogy nem értetek egy egyszerű mondatot?
4/8 anonim válasza:
Én fel is pontoztalak, értem a szabályt, csak miért?
7/8 anonim válasza:
Nalunk az a szabaly, ha az aktualis parommal harmas van,hogy barmit szabad. Ha nem oke mindenkinek minden amit a masik megkivanna,akkor nincs 3as azzal a pasival/lannyal. Szabadon ki akarom elvezni a dolgokat, es ha belelendulunk, ugysem figyelnek a szabalyokra :) L
8/8 anonim válasza:
6-os ez a szabály. Nem dughat. Ő passzív.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!