Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Álmomban folyton nőkkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmomban folyton nőkkel szexelek, mit mond ez rólam? (21/L)

Figyelt kérdés
Van most pasim, vonzódom is hozzá, a szexet is élvezem. Eddig is mindig csak fiúkkal volt szexuális kapcsolatom, nem éreztem úgy, hogy másra vágyom. Nagyon tetszik és vonzódom a barátomhoz. Ám, egy pár hete (lehet másfél hónapja is) folyton nőkkel szexelek álmomban, általában random idegen nőkkel, de volt már, hogy színésznőkkel is :D. Úgy érzem, hogy amióta többször is álmodtam ezt, elkezdett izgatni a dolog, szívesen kipróbálnám. Nem tudom viszont, hogy ezt hogyan adjam be a páromnak, mivel szeretem, vonzódom is hozzá, de valamiért nem hagy nyugodni a gondolat. Ettől mondható vagyok biszexuálisnak? Párkapcsolatra nem vágyok nővel, csak szexuális téren lennék kíváncsi a dologra.

2021. márc. 16. 00:24
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Ki kell próbálni, lehet vannak biszexuális hajlamaid

Nőknél gyakoribb

Mondjuk én biztos hogy nem fognék a kezembe egy másik farkat és soha nem fantáziáltam ilyenekről, szóval én biztosan heteroszexuális vagyok

2021. márc. 16. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem jelent semmit. Nekem is voltak hónapok hogy ilyet álmodtam de aztán belegondoltam, hogy sose tudnék nyalni... Na ekkor jöttem rá hogy nem vagyok még biszex sem.
2021. márc. 16. 00:43
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Van egy enyhe biszexualitásod. Érleld még magadban a gondolatot hogy mit és hogyan tudnál elképzelni egy másik nővel. Nagyon sok biszex nő un. biszexuális, heteroromantikus (azaz érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel, de szexet nővel is el tud képzelni). Utána beszélgess a pároddal erről. A pasik többsége nem zárkózik el az 1f/2n hármasoktól (viszont azt meg neked kell rendberakni magadban, hogy a pasid mit is csináljon, csak nézze / csak veled foglalkozik / mindkét nővel foglalkozik). Igaz a "nőt keresünk 3.-nak" a legnehezebb manőver, nem könnyű találni.
2021. márc. 16. 00:54
 4/8 anonim ***** válasza:
8%

Most mar tudom.

Megnyugodhatsz, engedelyezem. :)

2021. márc. 16. 01:25
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Mostanság ilyen álmaim nekem is vannak, pedig amúgy nem feküdnék le nővel.

A lélekbúvárkodásomban arra jutottam, hogy szívesen szexelnék kötetlenül férfiakkal, de félek hogy többet éreznék és sérülök, mert a másik nem akar többet. Nővel való szex során tényleg csak a kielégülés lenne a fontos, mert beleszeretni nem tudnék.

Történt már velem olyan, hogy belezúgtam a szexpartnerembe, aki nem akart tőlem többet, sérültem ettől persze és nem akarom, hogy ilyen még egyszer megtörténjen, de a szexre nagyon vágyom mostanában.

Nem gondolom, hogy biszex lennék, nem lenne okom ezt elnyomni. Úgyhogy az álmaim inkább a szexvágy és az ezzel kapcsolatos félelmeim kivetülése szerintem.

23l

2021. márc. 16. 01:49
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
En is igy voltam, kipróbáltam és soha jobbat nem tapasztaltam
2021. márc. 16. 05:43
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Várj még vele egy kicsit. ha nem múlik akkor keress egy lányt akivel kipróbálod. nem kell a pasidat bevonni az aktusba, hisz az akkor úgysem róla szólna csak a lányokról. mondjuk nem árt előtte megbeszélni vele, de úgy gondolom nem zárkózna el tőle. a legtöbb pasit izgat ha 2 lány egymásnak esik. ha szexuálisan gerjedsz a gondolattól akkor egyértelmú, hogy van enyhe bi hajlamod. tapasztalataim szerint ez a nők kb felénél jelen van.
2021. márc. 16. 07:17
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Van pasid, de ha ő nincs és lesz csaj aki ugyan ilyen, írj rám, viszek neked kamerát, felveszed és feltöltöd, oks? Nagyon sok emberen segítenél. :D
2021. márc. 16. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!