Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az hogy lehet hogy néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy lehet hogy néha álmomban azt álmodom hogy szexelek és tudom hogy milyen érzés de a valóságba nem tudom?

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért álom....
2019. aug. 29. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki a tudatos álmodást
2019. aug. 29. 13:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor a valóságba milyen lehet ? ha "ezért álom"
2019. aug. 29. 13:35
 4/10 A kérdező kommentje:
2es azt mèg is hogy??
2019. aug. 29. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én anno megálmodtam kb. 11 évesen, hogy az osztálytársnőm leszop és elélvezek. 5 évvel később teljesen ugyanolyan érzés volt az első alkalom, mint az álmomban. Mindent ugyanúgy éreztem. Szóval igen, létezik. Gondolom ez egy fajta "szimuláció". az agy "szimulálja" azoknak az idegvégződések ingerlését/stimulációját, de lehet, hogy valójában is van valamilyen fajta stimuláció ezért is fordul elő, hogy álmukban elélveznek páran. Érdekes egy dolog az emberi agy.
2019. aug. 29. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:

En sosem almodtam azt, hogy szexelek, mert a valosagban sem eltem at. Tovabba ejszakai magomlesem sem volt soha.

35F incel

2019. aug. 29. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért álmodsz róla mert vágysz rá és a tudatalattid próbálja elképzelni milyen. Nem tudatosan érzed, inkább csak felfokozott nemi vágyat, izgalmat, érzeteket. Annak is (mint mindenkinek) vannak időnként erotikus álmai aki már a valóságban is hódol a szexnek. Az álom a vágyakról, a tudatalatti kivetüléséről szól.
2019. aug. 29. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

nálam is volt pont ilyen. Igen, hasonlít az igazihoz, de persze más is egyben, de érdekes mód az agy elég közel el tudja képzelni milyen érzés.

Élvezd amíg tart

2019. aug. 29. 13:57
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as Valóságban is szeretném... !!!
2019. aug. 29. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Mielőtt még elveszítettem a szüzességem, egy éjszaka álmodtam egy csajjal, akit megdugtam (a valóságban szerelmes voltam bele). Annyira realisztikus volt az egész, hogy valami hihetetlen, álmomban éreztem, hogy hogyan szorít a puncija, éreztem, ahogy összeér a testünk, meg minden. A durva, hogy sok-sok év elteltével is emlékszem erre az álomra. Azóta már sokat dugtam a valóságban is, és nagyon hasonlo volt az álmomhoz (mennyei). Csak azt nem értem, hogy tudtam ilyen álmot produkálni, mikor életembe nem voltam nővel azelőtt. Nagyon furcsa volt.
2019. aug. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!