Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúként mennyiért lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként mennyiért lehetne eladni a szüzességem egy másik pasinak? Valaki egyáltalán megvenné szerintetek?

Figyelt kérdés
Full szűz vagyok és senkivel nem voltam. Csajjal se. Érdemes hirdetni??

2021. márc. 10. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
hahahahaha
2021. márc. 10. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem biztos van ilyen.
2021. márc. 10. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kérdés ahol licitelni lehetett a srác anális szüzességéért. Keresd vissza és dobd be magad.
2021. márc. 10. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapnál érte sokkal többet mint egy sima hímr.ngyó. Azaz ha fiatal sportos pasi vagy akkor lehet megveszi az "ánusszüzességed", pontosabban a hátsódat akár szűz akár nem (ugyanazt az árat fogják fizetni, nem fogják megtoldani csak ezért a zsetont jobban).
2021. márc. 10. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem teljesen életszerű a dolog. Én ha tehetném bepróbálkoznék több fiatal fiúnál, és fizetnék a szüzességükér. 35f
2021. márc. 10. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan dolog amit nem tudsz bizonyítani, vannak biztosan sokan, akik fizetnének szexért, főleg ha fiatal és vonzó vagy.
2021. márc. 10. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
Ha gondolod írj rám.
2021. márc. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!