Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A barátom ki akar próbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom ki akar próbálni dolgokat fiúkkal is, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lényegében (én lány vagyok) a barátom mindkét nemhez vonzódik, így érthető, hogy megfordult a fejében milyen érzés lenne egy-egy ilyen dolog. A bajom az, hogy nagyon szeretem őt, és nem szeretném megakadályozni abban, hogy kipróbálhassa, de magamat ismerve nekem nem esne a legjobban, és félek, hogy utána nem tudnék ezzel a tudattal vele maradni, de semmiképpen nem szeretnék szakítani, de ha folyton ott van azaz érzés, akkor meg az egész szar. Nem mintha így most jobb lenne, hogy nem tudom eldönteni mit akarok, mert nekem fontosabb ő, mint saját magam és nem akarom elveszíteni
2021. márc. 10. 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem ezért nem menne a monogám párkapcsolat már, biszex nő vagyok, és csak is olyan kapcsolatba mennék bele, ahol elfogad így ahogy vagyok. Korábban voltak hosszabb párkapcsolataim, azokban hűséges tudtam lenni, de egy idő után rossz volt és inkább szakítottam.
2021. márc. 10. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Van erre egy megoldás. Strap on. Felcsatolhatóssal áthidalható a probléma. Az ugyan úgy szopizhatja, és be is teheted neki.
2021. márc. 15. 13:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a felcsatolhatós nem ugyanaz, mint egy másik fiú, különben nem lenne ennyi fiú-fiú kapcsolat.
2021. márc. 16. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
10 -s Igazad van mást tud egy férfi és mást tud egy nő megadni. Én szeretem a prosztata masszázst a nejem nem tudta megadni. Viszont egy férfi igen amikor megdug. Volt egy barátnőm ő ezt megértette és nem csinált abból gondot, ha pasi ezért megdugott. Ettől függetlenül jókat szexeltünk a barátnőmmel, és néha élvezhetem a prosztata masszázst is. Mi ezzel a baj?
2021. ápr. 7. 10:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: ha a barátnődnek is oké, akkor abban a helyzetben semmi baj vele.

De érthetően nem minden nő tolerálja hogy mással dugjon a pasija.

És ha egy nő nem akarja, akkor nem lehet erőltetni. Ha meg titokban csinálja, az már megcsalás.

2021. ápr. 7. 10:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!