Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ki akar próbálni dolgokat fiúkkal is, mit
csináljak?
Figyelt kérdés
Lényegében (én lány vagyok) a barátom mindkét nemhez vonzódik, így érthető, hogy megfordult a fejében milyen érzés lenne egy-egy ilyen dolog. A bajom az, hogy nagyon szeretem őt, és nem szeretném megakadályozni abban, hogy kipróbálhassa, de magamat ismerve nekem nem esne a legjobban, és félek, hogy utána nem tudnék ezzel a tudattal vele maradni, de semmiképpen nem szeretnék szakítani, de ha folyton ott van azaz érzés, akkor meg az egész szar. Nem mintha így most jobb lenne, hogy nem tudom eldönteni mit akarok, mert nekem fontosabb ő, mint saját magam és nem akarom elveszíteni
Meg kell vele beszélni. Ha szerelmes beléd, akkor ez többet fog neki érni egy kósza kalandnál.
F biszex
2021. márc. 10. 15:48
2/15 anonim válasza:
Együtt vagytok nem? Akkor meg ha ő mással akár dolgokat csinálni, az megcsalás. Attól még hogy ilyen szépen fejezte ki magát hogy ki akar próbálni dolgokat fiúval, az ugyanúgy megcsalásnak számít!
2021. márc. 10. 15:51
3/15 A kérdező kommentje:
Csak egyszeri alaklomról lenne szó, és fordított esetben ő még bíztatna is (nem tudom ezzel a fordított cuccal csak manipulálni akar e, de ismerem már annyira, hogy ez közel igaz). Szóval ezért nehéz, mert nekem fizikai képtelenség megadni neki azokat a dolgokat, csak félek, hogy esetleg megtetszik neki annyira, hogy többször is szeretné, én viszont biztosan ott hagynám abba a kapcsolatunkat, mindegy mennyire is fáj
2021. márc. 10. 16:01
4/15 anonim válasza:
A híres keresztény Magyarország. Annyi normális pasi van, aki magányos és bármit megtenne egy lányért akit szerethet. Erre azoknak van barátnőjük akik fszt kívánnak a seggükbe. Jójó tudom tudom elfogadás a stb., de ez tényleg szomorú. Az mégszomorúbb mondjuk, hogy te ebben benne is lennél. Az ilyen "férfit" úgy kellene kivágni, mint macskát...
2021. márc. 10. 16:06
5/15 anonim válasza:
Hát na negyediknek nem kevés sérelme lehet... És akkor még a politikát meg se említettem...
A kérdésre válaszolva pedig ez nem válasz, hogy csak egyszeri... Oké, ha valaki biszexuális, de elvileg ez egy monogám párkapcsolat. Akkor miről beszélünk? Én is nagyon sok mindent kipróbálnék más lánnyal, és nyilván a barátnőmnek is van fantáziája, de ezt figyelmen kívül hagyjuk, mert egy kapcsolat ilyen...
Másrészt ez nem úgy működik, hogy egyszer valaki valamit kipróbál és akkor lehúzza a bakancslistáról és akkor minden oké... Pláne nem ha jól érezte magát
2021. márc. 10. 16:12
6/15 anonim válasza:
Konfliktusod lesz belőle ha homokos is, nem lesz hosszú életű kapcsolat!!
2021. márc. 10. 16:49
7/15 anonim válasza:
Csináljatok egy hármast (már ha érdekel) és akkor így azzal nem lenne "megcsalás" jellege se.
2021. márc. 10. 16:53
8/15 anonim válasza:
Te ennyire szereted, neki meg fontosabb a f*sz mint te?
Elég manipulatívnak és sunyinak tűnik, találsz jobbat is. Azt meg el ne hidd hogy egyszeri alkalom lenne.
2021. márc. 10. 17:01
9/15 anonim válasza:
jobban akarja más répáját fiú létére, mint téged?
szerintem beszélgess el vele, mert nemhiszem, hogy tisztában van a kapcsolat fogalmával
#4 válaszával tudok egyetérteni, vagy megbeszéled vele normálisan és elfogadja, hogy neked ez sok lenne vagy kivágod a francba aztán élheti a fél búza életstílusát
2021. márc. 10. 18:49
10/15 anonim válasza:
Nem mondta, hogy jobban. Csak azt is akar. Mást tud megadni egy férfi, mást egy nő. Lehet kapcsolatban csak nővel élne. Védekezzenek! Ne csapjon be! Ne építsen kapcsolatot vele. Én ennyit kérnék. 25N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!