Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Verte már ki valaki nyilvános helyen?
elég sokszor, szeretem sok helyen kiverni.
buszon. nyilvános wckben. autópálya parkolóban. benzinkutas, bevásárlóközpontos, pláza és minden nagy forgalmú wckben.
tesco próbafülkében, de ott dugtunk is egyszer. vezetés közben. itthon a teraszon. erdőben. földúton kocsiban. munkahelyen. étteremben egy fos randin. volt h bicajozás közben zsebhoki. volt sokszor h erdőben távcsővel néztem ahogy a kurvákat dugják és arra vertem.
a kedvenceim a másnál rárántások. pl néhány anyósnál és haveroknál úgy h a szennyeskosárból kivettem 2 bugyit, mondjuk anyósét, sógórnőmét, haver dögös anyjáét vagy haver nőjének, tesójának a bugyijait és egyet a farkamra csavartam egyet meg szagolgattam. volt ahonnan el is hoytam egy két piszkos bugyit..
Több helyen csináltam már, elsőre talán 15 évesen egy erdei tisztáson, vonaton pedig 16 éves koromban.
(Én is kíváncsi lennék a te sztoridra, ha megírod.)
Iskola wc, iskola tornaszertár, iskola tanterem, kollégiumban egy haverom szobájában, kollégiumban a wcben, vonaton, busz hátsó ülésén, vonat wc-ben, Debreceni malomprakban (ott szoptak is), egyetem wc-ben, kamping zuhanyban, fürőben zuhany alatt, de a legizgibb egyetemi előadó leghátsó sorában.
Dugni meg szeretek a szabadban.
Pláza wc,öltözö fülke, strand,haver szobájában, auto, vonat,park, erdö,
mai napig akad ilyen ha rámjön .
Valaki biztos :D
Viccet félretéve, igen, strandon öltözőben, pláza WC-ben, suliban
én is vertem már pár helyen :D suli wc, erdő, lépcsőház, strand, zuhanyzó, vonat, öltöző, utcán este
szeretek extrém helyeken hokizni, de olyan is volt már, hogy nem csak egyedül nyomtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!