Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan helyet találni, ahol elfogadott a nyílvanos szex?
Nem swingerklub érdekel!
Feleségemmel láttunk több külföldi videót, ahol tengerparton magukat, másokat nem zavartatva szeretkeznek emberek.
Bi hajlamuak vagyunk mind a ketten.
Szeretnénk ismeretségekre szert tenni, esetleg baráti társaságokhoz csatlakozni, ahol a meztelenkedés elfogafott és akár szeretkezésben is torkollhat!
(De hangsúllyoznám a swinger klub nem jatszik!)
Hol lenne erre esély...?
Ha a Swinger ki van lőe akk szted hol máshol lenne ilyenre esély?
Szervezz meg egyet a parkban.
Am büntetendő, de kit érdekel nem?
Ha az a hely ki van lőve, amit azért tartanak fenn, akkor sajnálom.
Ha egy nudista strandra mennél ki, a meztelenkedés rendben van, de a szex a legtöbbjüknek nem nyilvánosság elé való.
Ha a kettő közé szeretnél valamit, szervezz Te valamit és fogadtasd el, hogy legális legyen..
A klub azért van kizárva, mert ott "ismeretlenekkel"...
Mi első sorban ezt rendszeesen, baráti alapon szeretnénk, közeles-nagyobb társasággal...
Amit ti láttatok felvételről az nagy valószínűséggel Cap'd Adge volt - Európa legnagyobb nudi ÉS swinger paradicsoma :) normál nudin nem tolerálják a szexet, de még a fellációt sem.
S miben különböznek az idegen a tengerparton egy swingerben lévő idegentől? Ti tudjátok...
Egyébként próbálkozhattok baráti társaságot építeni ún. privát partikra a netről is, de majd rájöttök... A swinger erre van kitalálva, 100%-ban kamumentes, a legtöbb privát meghívó, társaság pont hogy az ott megismert emberekből szerveződik. Full külsősként ilyen társaságba nehéz bekerülni (bár nem is lehetetlen, kitartást hozzá ha a kézenfekvő megoldást nem fogadjátok el).
Igen, előttem író jól mondja. Én Németben voltam olyan tóparti nudin, ahol simán szexeltek ott a pléden a többi előtt. Voltak párok, de voltak 2 fiú is egymással. A bámészkodó fiúk (mint én is ) meg álló fütyivel sétálgattak. Aztán ha szerencséd volt, valaki, vagy valamelyik pár leszólított.
Először véletlenül kerültem oda, de elég sokat jártam arra,utána szándékosan ott álltam meg. (kamionoztam )
Ilyet szervezhetnél itthon is , valami jó bányatónál. NUDI &SEX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!