Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhatott bennem a biszexualitás azért, mert sokat vagyok egyedül, magányos vagyok és unatkozom?
Igen. Böriben az elítéltek, vagy régen a hajókon a tengerészek szerinted azért fanyalodtak egymásra, mert annyira nagy homoszexuálisok voltak és már fogadták volna örökbe a gyerekeket, meg mentek volna a Pride-ra? Nem. Hanem, azért mert nem volt nő.
És ha nincs pussy, akkor sok férfi úgy van vele egy idő után, hogy jó lesz a boypussy is.
2
Voltál te már börtönben vagy csak filmekből szerzed az információkat? Ugye tudod, hogy a börtönökben utálják a homokosokat? Ez legfeljebb fiataloknál jelentős, az is csak Magyarországon a cigányok miatt.
3. Lehet félreértettél. Csak azt mondom, hogy létezhetnek olyan körülmények, élethelyzetek, amikor férfiak azért kezdenek egymással szexelni, mert női partner nem elérhető. De ha lenne nő, akkor eszükbe sem jutna az életben soha férfival csinálni.
Egyébként én is LMBTQ vagyok.
4
Csak azok folyamodnak ehhez, akik alapból rendelkeztek homoszexuális hajlammal.
5-6.
Meg mondjuk rájuk lehet mondani, hogy a Kinsey-skálán akkor 1-es kategóriájúak. Más férfiak sokkal kevésbé vonzzák őket, mint a nők általában.
amúgy simán lehet, ha nincs ló jó a szamár is, tartja a mondás
bár ez benned szerintem egyfajta kényszerűségből alakulhatott ki, ugye ahogyan te is leírtad a magány miatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!