Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek! Mindkét nemmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek! Mindkét nemmel létesítenétek romantikus kapcsolatot, vagy valamelyikkel csak a testi jöhet szóba?

Figyelt kérdés

2021. febr. 24. 21:42
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok :mindkét nemmel tudnék romantikusat
Nő vagyok: csak férfival tudnék r.
Nő vagyok: csak nővel tudnék r.
Férfi vagyok : mindkét nemmel tudnék romantikusat
Férfi vagyok : csak nővel tudnék
Férfi vagyok: csak férfival
51 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Ferfiakkal csak oral johet szoba
2021. febr. 24. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Én azt mondanám hogy alapvetően nővel, de ha igazán szeretem azt a pasit és ő is engem akkor az is elképzelhető. Csak hát mivel a férfi-férfi ill. nő-nő párkapcsolat még mindig nemigazán elfogadott így ha a párom pasi volna, azért nehezebb dolgunk volna. Persze ha igazán fontosak vagyunk egymásnak akkor ez nem lehet akadály. 30F
2021. febr. 25. 06:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolat, romantika a legtöbbször nővel volt. A férfiakkal csak orál, dugás, lehetőleg kölcsönösen, de nem perdöntően. Egy barátom volt, akibe, miután kilépett a hetero álca alól, kicsit szerelmes is voltam.
2021. febr. 25. 07:42
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
2-es miben lenne nehezebb? A barátok, családtagok ha tudják akkor nincs gond. Összeköltözni is simán összelehet.
2021. febr. 25. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4es: hát épp ez az, hogy nálam nem tudják, hogy a pasik is vonzanak. Valószínűleg elfogadnák, de mindig lennének olyanok akik ez miatt elitélnének. Ezt vannak akik el tudják fogadni és vannak akik nem. Öszintén én nem tudom hogy hogyan élném meg ezt a dolgot.
2021. febr. 25. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
volt már hogy a fiu partnerembe is beleszerettem
2021. febr. 25. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
... én tudom, hogy bi vagyok, van barátnőm akivel szexelek rendszeresen, és lánnyal képzelem el az életemet, de van barátom akivel közös hoki megy, max orál még, de az egymás dugása az kölcsönösen kizárt. 18vagyok.
2021. febr. 25. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatot csak férfival.. de nem tudom igazából. N

Nem tudom hogy ez biszexuális vagyok-e..

2021. febr. 25. 19:24
 9/9 sandrisbp ***** válasza:
100%
Amikor még fiatal voltam (25-ig, de mindenképp még 30 alatt), akkor ott tartottam, hogy fiúkkal csak szex, elsősorban csak orálig oda-vissza, és együtt élni, szerelmesnek lenni csak lánnyal tudom elképzelni (és már akkor nős is voltam)..... De aztán kiderült, hogy szerelmes tudok lenni fiúba is. Azért házas maradtam.
2021. febr. 26. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!