Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt mar olyan veletek hogy egy haverotokkal filmet neztetek es felallt valamelyikötöknek közbe, mondjuk egy szex jelenetre?
Figyelt kérdés
kinosan ereztetek magatokat? eszre vette baratotok?2020. ápr. 2. 15:51
1/4 anonim válasza:
Volt olyan is hogy együtt vertük ki. Ő hetero én bi 17/f
2/4 anonim válasza:
Honvédségnél néztünk vagy huszan egy filmet aszthiszem a cime 15 éves korom legszebb nyara
Na sok kiskatonának állt a bré mikor a sex jelenet volt:-) vége lett a filmnek minden wc foglalt volt:-)
3/4 anonim válasza:
Volt, ha észre is vette, nem szólt. Lehet mert neki is állt 😄
4/4 anonim válasza:
Bocs a kiigazításért, de a film címe, Kamaszkorom legszebb nyara.
Sokszor megnéztem, és annyiszor vertem ki ahányszor láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!