Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Homokos vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homokos vagyok?

Figyelt kérdés
Mikor kiverem, sokszor szájbaspriccelem magam és lenyelem. Meleg vagyok? Nincs állandó kapcsolatom, de csajaim vannak.
2021. febr. 23. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Biszex vagy. Akkor lennél meleg ha csak a látszat fentartása miatt lennél nővel. De ezt nem írtad szóval én azt mondom hogy biszex vagy.
2021. febr. 23. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Ha a férfi test nem tetszik, akkor nem vagy meleg/bi
2021. febr. 23. 13:03
 3/7 kovpet ***** válasza:
100%

Csak arról írtál, hogy miket csinálsz, de ezek nem számítanak.

Az számít, hogy mit érzel. Ha csak a saját nemed jön be szexuálisan, akkor vagy meleg. Ha csak az ellenkező, akkor hetero. Ha is-is, akkor bi.

Persze lehet tovább árnyalni.

2021. febr. 23. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valószínűleg biszex, de ezt igazából te tudod majd eldönteni. Ennyi infóból nem lehet azt mondani, hogy tuti ez vagy, az vagy. Most hány éves vagy?
2021. febr. 23. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
ettől nem leszel se, se biszex, sok hetero fiút ismerek, akik olykor olykor lenyeli a sajátját, mindenkinek vannak szokásai, neked ez, nyugi :)
2021. febr. 23. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
en be is tudom kapni magamnak gyertypözban...es mindig beleélvezek,,szeretem..
2021. febr. 23. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Ettől egyáltalán nem számítasz homokosnak, de még biszexnek sem.
2021. febr. 26. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!