Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miert erezhettem ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erezhettem ezt?

Figyelt kérdés

Eleg kinos a szitu, többször aludtam mar együtt egy nagyon jo baratommal (mindketten fiuk vagyunk) viszont nem volt köztünk soha semmi baratsagon kivül. Multkor mikor itt aludt ejszaka arra ebredtem hogy a kezem a farkanal van (veletlenül) ami allt neki.

Aztan nem tudom miert egy par pillanatig nem vettem el a kezem es elkezdtem izgulni elegge, alig tudtam vissza aludni.

mitöl lehetett ez?

Egyébként mindkettönknek van baratnöje.

2021. febr. 22. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Mert biszex vagy, mintha nem tudnád... hogy a haverod az-e azt meg nem tudni, azért ne álmában taparold le, mert ha nem az és arra ébred polírozod neki a bohócot akkor egy full hetero nem fog neki annyira örülni.
2021. febr. 22. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

A barátnő semmit nem jelent.Tuti biszex vagy.Húzogatni kellet volna neki,

hátha felébred.Lehet fent is volt.Ha az én farkam fogta volna valaki,

biztos fel ébredek.Az is lehet,hogy jól esett neki,csak szégyelt szólni.

2021. febr. 22. 23:38
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Az én barátom lennél, biztos visszanyúltam volna a farkadra. Természetesen csak "véletlenül". Aztán valami csak lett volna. Ha más nem, akkor egymásnak kiverés.
2021. febr. 23. 08:24
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
hagyjátok már szegényt, még nem olyan biztos az, hogy biszex, álmában mozgolódik az ember, huh nagy dolog, ott volt a keze, az meg természetes dolog, ha ettől elkezd a szerszám merevedni, nyilván az izgalomtól nemtudtál visszaaludni, nem kell túlgondolni, ettől még nemvagy biszex nyugi
2021. febr. 23. 08:34
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
4 totál igaz
2021. febr. 23. 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
#5, köszi :) (#4)
2021. febr. 23. 09:14
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg azért mert biszex vagy.
2021. febr. 23. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Új élmény és váratlan, ezért érezted. Ne érzed kínosnak, hiszen nm tudatos volt.
2021. febr. 27. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a kérdést már egyszer felraktad.🤣😉😎
2021. márc. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!