Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú és vastag a farkatok? Természetes, fazonírozott, vagy borotvált?
Figyelt kérdés
Csak őszintén! Kort is írhattok.2021. febr. 22. 08:06
31/36 anonim válasza:
20cm (lehet 21)/ kb. 4.5 cm vastag. Van erre külön hajvágó gèpem ès 2 hetente lehúzom a köldök-has rèszt + a lábaimat teljesen plusz a hónalj rèszeket. Havonta egèsz lent + fenèk rèszt borotválom. Alapból egyèbkènt sem vagyok szőrös típus. Gondolkodom a gyantán, epillátoron. ☺️
33/36 anonim válasza:
Sosem büszkélkedem vele, de 25cm, vastagságát sosem mértem, de nem sokan tudták markolva körbeérni eddig. Tudom, hogy a nagytöbbség úgysem hiszi ezt el, de ettől még ez a méret nem fog változni. Sokmindenre nem jó, de ránézésre mindenki izgatónak találja. Mindig csupaszra borotvált, inkább a srácoknak jön be, nőknek sok általában.
34/36 anonim válasza:
Kb 19,5cm/5cm 1-1,5 havonta leszedem csupaszra mindenhol (zacsik, stb) aztán hagyom nőni. Mondjuk nyáron néha gyakrabban ha járok nudizni, mert szőrösen furán barnul le és jobban is izzadok. Nyilván ha épp van partner akkor alkalmazkodom. F/39
35/36 anonim válasza:
Az enyém 18×4,5 elől,hátul és alul ,fölül borotvalt 66 éves vagyok.Utalom,ha valakinek szoros a hereje.
36/36 anonim válasza:
Nekem 15.2/4.4 körüli és rendezett környezetű :)
Ismerkednék tőlem nagyobb farkúakkal, felső határ nincs... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!