Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek közeledni próbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek közeledni próbál felém?

Figyelt kérdés

33 éves nő vagyok, van egy nagyon jó barátnőm, 36 éves.

Mindent, de tényleg mindent tudunk egymásról. Most épp nincs senkije, nekem már regebb óta nincs. Persze, hogy szoktunk beszélgetni szexről, főleg mikor ott alszom nála, mert néha meghív csajos estére, akkor dumálgatunk.

Legutóbbi ottalvásom alkalmával is szexről beszélgettünk, aztán mikor lefeküdtünk, csak úgy rácsapott a fenekemre meg megpuszilta a nyakam. Hirtelen zavaromban csak nevettem egyet, így ő is.

Nem tudom, érdekes. Mindig drágámnak hív, megölel ha találkozunk (ez mondjuk még nem indok)

Egy kicsit bánom, hogy a popsira csapás után nem folytatta.

Szerintetek mi ez, ami történik köztünk?

2021. febr. 21. 17:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Leendő titkos viszony
2021. febr. 21. 18:02
 2/16 A kérdező kommentje:
Valahogy fura belegondolni, hogy a legjobb barátnőmmel úgymond leszbikus viszonyt folytassak..
2021. febr. 21. 18:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mégis vágysz rá. Egy kis kóstolóban nincs semmi, beszéljétek át mi lenne ha, aztán ha van kedvetek csináljátok. Utána meg meglátjátok lesz-e folytatás
2021. febr. 21. 18:08
 4/16 A kérdező kommentje:
Vágyom rá. De utána nem tudom, hogy néznék a szemébe, ha esetleg történne köztünk valami. Nekem ez annyira új.
2021. febr. 21. 18:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nőknél ez még beleférhet akár a barátságba is. Mondjuk én egy tizessel fiatalabb vagyok nálatok, lehet csak az én korosztályomban jellemző.

De ha mindent tudtok egymásról, szexről beszélgettek, meg egymásnál isztok és alszotok akkor miért nem kérdezel rá nála. Legközelebbi ivásnál hozd fel a témát.

Nekem is volt nem barátnőmmel leszbikus viszonyom, nagyon nem bántam meg.

2021. febr. 21. 18:19
 6/16 A kérdező kommentje:

Te vagányabb csaj vagy, mint én..

Igyekszem, majd egy kicsit többet iszom, akkor bátrabb leszek😃

2021. febr. 21. 18:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele mindenképp. És én is azt ajánlom hogy kicsit igyatok előtte. 😂
2021. febr. 21. 18:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok hogy jól süljön el, ha gondolod majd írd meg hogy mi lett belőle.
2021. febr. 21. 21:04
 9/16 A kérdező kommentje:

Nagyon édes vagy, köszönöm! :)

Nagyon izgalmas lenne, mert női szemmel is annyira jó nő, ráadásul egy angyal.. nagyon szeretem.

2021. febr. 21. 21:18
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként mire vágysz vele a legjobban?
2021. febr. 21. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!